fredag 9 dec 2016 - Ansager
Paul Cunningham med gastronomisk rejsefest
Paul Cunningham med sin nyudgivne bog: instapaulfood
Paul Cunningham med sin nyudgivne bog: instapaulfood Foto: Pressefoto
Der venter læserne en unik oplevelse, når Michelin-kokken fra Henne Kirkeby Kro tager dem med jorden rundt i en ny bog, der er helt sin egen.

I bogen har kreativiteten fået lov at buldre løs, og det visuelle har absolut førsteprioritet i bogen, der er udgivet på Forlaget Guldager fra Ansager.

Fra Goa til Sydney. Fra San Francisco til Henne Kirkeby og København hjemme i Danmark, og ikke mindst til a galaxy far far away. Paul Cunningham inviterer i sin nye bog, instapaulfood ind i et rejseunivers, der er en regulær eksplosion af farver, indtryk og selvfølgelig også maden, som altid er en tro følgesvend, når han udforsker verden.

- Det er en gammel drøm, der bliver realiseret med den her bog, for det er mine helt personlige billeder, som danner grundlaget for den, og jeg er så glad for, at den endelig er en realitet. Det handler om at vise, at vi alle sammen kan være med på rejse- og mad-oplevelser, og næsten alle billeder er taget med en iPhone, ligesom jeg har skrevet opskrifterne på min iPad. Verden ligger lige for vores fødder, og jeg vil vise, hvor lækkert det er, når vi kaster os ud i den, forklarer Paul Cunningham, der udgiver instapaulfood på det nyetablerede Forlaget Guldager.

- Vi har haft en sindssyg spændende kreativ proces, hvor der ikke har været langt fra tanke til handling, og i realiteten har vi skabt bogen på kun lidt over en måned. Jeg har gået i årevis med tanken, men da det først tog fart, så gik det stærkt. Det er i mine øjne en unik bog med et unikt udtryk, hvor vi viser, at vi har hele verden i vores hånd, når vi kan indhente informationer om gode spisesteder og tage billeder ved et tryk med fingeren. Det fascinerer mig voldsomt, at de sociale medier giver os mulighed for at skabe sammenhæng mellem mennesker og udtryk på den måde, og det vil jeg gerne formidle, siger Paul Cunningham, der bakkes op af forlægger Lars Guldager Dyhr.

- Det er afgørende for os, at vi kan bidrage til at skabe noget interessant, og vi syntes simpelthen fra første fløjt, at den her tanke var for spændende til at glemme igen. Vi er hamrende selektive i forhold til vores udgivelser, hvoraf denne er den første i en række fra det nye forlag, og derfor vil vi skabe noget, som læseren skal forholde sig til. Det er helt anderledes udtryk, og vi har gennem det intensive forløb hele tiden sørget for, at der er så meget af Paul, der kommer til udtryk. Det giver en fantastisk fed bog, der selvfølgelig har gode opskrifter, men mest af alt er et lille kunstværk i sig selv, og i den henseende kan vi ikke give Søren Varming, Punktum Design, der står bag layout, kredit nok. Det er fascinerende, hvad kreative mennesker kan skabe, når de får de rigtige rammer.

Fakta

instapaulfood udgives af Forlaget Guldager og kan bestilles på forlagetguldager.dk, ligesom den sælges via hennekirkebykro.dk, og hos udvalgte butikker som eksempelvis Kunst og Køkkentøj samt Hapa i Grindsted og Meer i Henne.

Prisen er 199 kroner.

vist 676 gange