onsdag 23 nov 2016 - Ansager
- Overvej jeres næste træk meget alvorligt
Debatindlæg om ny skolestruktur af Britta Buhl, formand for AIF

Kære politikere

Som formand for Ansager idrætsforening ved jeg om nogen, hvor vigtig det er, at have nogle unge mennesker til at være hjælpetrænere i vore lokale sportsgrene. De unge er aktive i såvel håndbold, fodbold, badminton og gymnastik.

Siden skolereformen trådte i kraft, har det været et puslespil at få træningstiderne placeret således, at de unge såvel som børnene kunne nå frem efter skole, og jeg kan virkelig blive bekymret for idrætslivet i byen når en lukning af overbygningen på skolen bliver drøftet.

Skal de unge mennesker daglig bruge meget tid på bustransport til Varde eller Ølgod og retur til Ansager, da vil det virkelige komme til at knibe, de kan være retur til eftermiddagstræningstiderne.

Jeg opfordrer derfor I ansvarlige politikere til at overveje jeres næste træk meget alvorligt.

Nedlægger I overbygningen, får det ikke kun konsekvenser for skolen, men også for det lokale idrætsliv samt for muligheden for de unge til at have et fritidsjob evt i den lokale brugs.

Ikke nok med, at de får en lang transporttid, det sandsynlige vil også blive, at de unge finder det mest belejligt og skønnere at dyrke deres sport sammen med deres venner fra skolen i Varde eller Ølgod for ikke at tænke på de unge mennesker, der ender med at køre til Grindsted.

På idrætsforeningen vegne, Britta Buhl, formand for AIF

Læs mere om kampen mod afvikling af vor skole: Vi kan og vil

vist 2134 gange