torsdag 10 nov 2016 - Ansager
Lokalhistoriske dage på Ansager Plejecenter
De sidste billeder hænges på tavlerne
De sidste billeder hænges på tavlerne Foto: Karsten Madsen
De sidste billeder og avisudklip er hængt op og udstillingen er klar til at åbne fredag eftermiddag

Sport og Idræt er temaet for årets udstilling, hvor arkiverne fra Skovlund og Ansager har fundet billeder frem fra gemmerne.

På arkiverne ser vi frem til de besøgendes respons. Vi forventer at få sat navne på mange billeder og håber de besøgende bliver inspireret af de gamle billeder og besøger os på arkivet efter udstillingen.

Ved at arkiverne i Skovlund og Ansager holder en fælles udstilling, får vi mange flere spændende billeder at se på. Og med besøg fra både Skovlund og Ansager, kommer der gang i snakken på tværs af sogneskellet om vores fælles historie.

Anne Elisabeth Flensted, leder af Ansager Plejecenter fortæller, hvorfor arkiverne er inviteret indenfor:

- At hænge gamle lokalhistoriske billeder op på et plejehjem handler om at vække erindringen og hukommelsen hos vores beboere. Billeder og film fra gamle dage giver afsæt til samtaler om livet, der var engang og betyder, at begivenheder og oplevelser, som måske var glemt, dukker op til overfladen igen og at de ældre kan dele deres minder med personale, familie og venner.

Karsten Madsen, Ansager Lokalhistoriske Arkiv

Åbningstider

Udstillingen er åben fredag fra kl. 13-15 og lørdag fra kl. 11-15. Der er gratis adgang og alle er velkomne. Der kan købes kaffe og kage i caféen.

vist 962 gange