onsdag 14 sep 2016 - Ansager
Kirkens Korshær, Genbrug, Ansager
Formand for Kirkens Korshær, Genbrug i Ansager er Jonna Holgersen
Formand for Kirkens Korshær, Genbrug i Ansager er Jonna Holgersen Foto: Per Høst-Madsen
Formand for Genbrugsbutikken og det frivillige personale på 15 kvinder er Jonna Holgersen

Genbrug i Ansager er specialiseret i tøj folk i alle aldre til drenge og piger, og til kvinder og mænd.

Ellers er varelageret alt, hvad der hører til en almindelig husholdning: bestik, porcelæn, glas af til ethvert formål vand, øl, snaps, vin, køkkenudstyr, bøger, tegneseriehæfter, nips og møbler i småtingsafdelingen, men ikke store møbler, som skænke, garderobeskabe, spiseborde og spisestuestole.

Alle varer er skænket af danskerne, og stort set alle i Kirkens Korshær arbejder frivilligt. Der er på landsplan ca. 8000 frivillige, og der er 249 genbrugsbutikker.

Alle pengene bliver i Danmark. De går til samfundets svageste. Det være sig psykisk syge, alkoholikere, misbrugere, hjemløse. Kirkens Korshær driver: varmestuer, herberger, suppekøkkener og fixer rum, hvor misbrugerne under rene forhold kan indtage deres stof, så livstruende smidte bliver undgået.

Kirken Korshær er en landsdækkende organisation, som har rod i Den Danske Folkekirke, der bliver arbejdet ud fra et kristent livssyn.

En af disse butikker er Kirkens Korshærs butik i Vestergade i Ansager, hvor 15 frivillige kvinder arbejder for at gøre en forskel for vore svageste medborgere.

Per Høst-Madsen

vist 1233 gange