lørdag 10 sep 2016 - Ansager
Mariefestival: Tak

Et lille ord på tre bogstaver, og vi kan ikke sige det nok: Tak for en helt fantastisk Mariefestival.

Tak til alle gæsterne, som kom, camperede, og klappede. Uden jer gav det jo slet ingen mening. I har fyldt byen med glæde, hygge og energi.

Tak til musikere og teknikere for at levere den kunstneriske kerne. Der har været masser af bragende gode koncerter i rigtigt mange forskellige genrer. I har leveret hjerteblod, humor, energi og livsglæde.

Tak til alle spillestederne og jeres folk for kreativitet og engagement. I har løst et hav af praktiske, gastronomiske og gæstevenskabelige opgaver.

Tak til alle jer, der fjernede affald, satte flag op, trykkede plakater, satte telte op – og tog dem ned igen. Alle jer, som gæsterne ikke lige så, fordi I bare sikrede at byen var i topform til at have mange folk på besøg. Vi er stolte af at vise vores by frem til festivalen, blandt andet takket være jeres indsats.

Tak til alle jer, der bandt spillesteder og byen sammen med toget, optog, hestevogn, folkevogn, marked og meget andet.

Tak til alle jer, som tog imod gæster i informationen, solgte billetter, trykkede T-shirts, viste vej, forbandt skrammer, altid med godt humør. I udviste god planlægning, engagement og kreativitet.

Tak til jer, som forevigede alle de skønne øjeblikke på tekst film og billeder. I fortalte historien, og I sikrer den for fremtiden.

Tak til Varde Kommune og alle andre, som har ydet økonomisk støtte til festivalen. I er med til at etablere Mariefestivalen i et bæredygtigt fundament.

Sidst, men ikke mindst, tak til jer, der lagde parkeringspladser, haver, værelser, hele by-rummet til, hvad enten I tog aktivt del i festivalen eller ej. I har bidraget med plads til udvikling og vækst i Ansager og omegn til glæde for os alle – også i helt andre sammenhænge end lige musik.

Mariefestivalen er en vigtig del af livet i Ansager, det er samarbejde, sammenhold og sameksistens i højeste gear.

Martha Voss, på vegne af styregruppen for Mariefestivalen 2016

vist 2611 gange