torsdag 8 sep 2016 - Ansager
Rideklubben Ansager med til DM i Dressur
Nanna Hyldahl og Solar Eclipse er en af fire ekvipager, som Ansager Rideklub har med ved DM i dressur i Herning
Nanna Hyldahl og Solar Eclipse er en af fire ekvipager, som Ansager Rideklub har med ved DM i dressur i Herning Foto: Privat
Ved weekendens DM i dressur stiller Ansager Rideklub RIKA med et stærkt hold

De fire dygtige ekvipager som Ansager Rideklub stiller med den 10-11 september i Herning:

Berider og underviser på RIKA Rikke Klinkby 26 år som har undervist i spring og dressur på RIKA siden oktober 2015 og hesten Skovborgs Romadinov som er 10 år. Han er avlet af Rikkes forældre. Rikke har selv tilredet ham og redet ham op til Intermedier, som han starter til landsstævner den dag i dag. Romadi som han hedder i daglig tale, er en rigtig gadedreng som elsker opmærksomhed, og vil gøre næsten alt for at få den. Han nyder at være til stævne, og vil gerne vise sig frem for så mange mennesker som muligt. Så som Rikke Klinkby siger: ”Kom og støt RIKA's hold til DM, så lover vi, at gøre alt hvad vi kan”!

Nanna Hyldahl 18 år gammel. Da hun var færdig som ponyrytter, købte hun Solar Eclipse, som på det tidspunkt var 4 år og nytilredet. Han er en sort tysk Oldenburg vallak, som i dag er 7 år gammel. Nanna Hyldahl har selv redet ham op fra LC til MB som er det niveau de er nået til i dag. Inden da har Nanna været ponyrytter med mange placeringer på C og B -stævner. Nanna har også redet individuel DM i pony dressur på 2er ponyen Vigerous Reckless og deltaget i DM hold dressur på to gange, og den ene gang fik vores hold en placering. Nanna udtaler, at de glæder sig rigtigt meget til at starte DM hold for Rideklubben Ansager i næste weekend i Herning og håber de kan ride nogle fine ture.

Christina Berggreen Jensen, som er 28 år gammel og har redet siden hun var 5 år. Hendes makker hedder Holmgårds Future X, han er en DV vallak på 12 år, efter Blue Hors Future Cup. I daglig tale bliver han bare kaldt Futte, da det er det han er, en Futte. Han er en velvoksen herre på hele 180 cm, så der er masser af hest at flytte rundt på banen. Futte og Christina har kendt hinanden i mange år, faktisk har de arbejdet sammen i hele 7 år. Christina startede med at ride ham for avler med henblik på salg, men makkerskabet blev så solidt, at hun for 5 år siden valgte at købe ham selv. De kender derfor hinanden rigtig godt, og de håber, at det kan være med til at ride gode point hjem til Ansager til DM for hold sammen med de andre piger.

Emma Skov som er 19 år - youngrider. Emma har redet lige siden hun var 4 år. Emma rider på Cracker Jack som er en 8-årig dv vallak efter Sunset Hit og Carano - han er avlet af Helle og Jørgen K. Hansen. Crack besidder et godt sind, en fantastisk personlighed, en udstråling, som siger spar-2 og nogle gangarter langt over middel. Emma har nu uddannet Cracker til M-klasserne. Emma og Cracker havde debut på stævnebanerne sidste år og har allerede nu præsteret rigtig meget. Ekvipagen har mange placeringer på C-niveau, en 3. plads til Midtjysk Mesterskab, nr. 8 til Sydjysk Mesterskab for Young riders og de er blevet B-ekvipage. Til dagligt trænes Emma af Thomas Dolleris Larsen og Anemette Holm Petersen fra AT-Dressage. Emma og Cracker glæder sig til at starte DM for Ansager i weekenden.

Grib den gode mulighed for, at komme op og se nogle dygtige ryttere og deres dygtige heste og heppe på dem.

Rideklubben Ansager / RIKA

vist 2019 gange