tirsdag 6 sep 2016 - Ansager
Med familien på kræmmermarked
Kristian Smidt har i år rejst en bod op ved markedet sammen med sin familie
Kristian Smidt har i år rejst en bod op ved markedet sammen med sin familie Foto: Mads Klitgaard Christensen
I år er det årlige kræmmermarked rykket fra Torvet, og ned til Hans Larsens plads, hvor naturen i højere grad er en del af omgivelserne. Men naturen er ikke blot til pynt, den kan i en vis grad også købes.

Kristian Smidt (t.v) har i år rejst en bod op ved markedet, sammen med sin familie. I boden står der en masse forskellige varer, som skiller sig ud fra resten af boderne. I fritiden bruger Kristian Smidt nemlig en del af sin tid som jæger. Det velplejede hjorteskin er derfor en del af bodens inventar.

Der er også smagsprøver på frisk honning, eftersom familien selv avler bier. I venstre side af biksen, der bliver det ene stykke plastik efter det andet smidt i skraldespanden af nysgerrige festivalgæster, som selv skal smage den nye honning.

I den mere eksotiske del af boden, der finder man også statuer, som familien har købt på ferier og fra venner. Disse statuer er afrikansk inspireret og kommer fra øer i middelhavet.

Datteren har også hjulpet til med bodens udvalg, med forskelligt strik som hun selv har lavet. Familien har dog ingen forventninger om, at få solgt det hele. De er her blot for at nyde festivalen, og få en snak med de andre gæster, fortæller Kristian Smidt afsluttende.

Mads Klitgaard Christensen

vist 1321 gange