fredag 2 sep 2016 - Ansager
Børnehaven "Naturligvis" i "Lillaland"
Udflugt med børnehaven "Naturligvis"
Udflugt med børnehaven "Naturligvis"
En af de traditioner som børnehaven "Naturligvis" i Ansager har, er en tur til "Lillaland"

Skulle du være i tvivl om, hvor "Lillaland" kan findes, skal du blot spørge et af de børn som jævnligt er til stede i børnehaven "Naturligvis"! For de kan nu sagtens fortælle dig, hvor det ligger.

Turen startede med en kort bus tur, og det er jo altid sjovt at køre i bus! Så skulle alle lige gå en dejlig tur i naturen, først mellem 2 kornmarker. Dejligt, fordi "Høst" er det næste tema der skal arbejdes med i børnehaven, så der var der snakke om høst, korn m.m. undervejs.

Så kom vi til "Lillaland", det smukkeste lilla område man kan forestille sig!

Selvfølgelig skulle der males nogen kunstværker der, i det smukke område, så der blev malet på livet løs!

Der skulle også klippes lyng, så vi kan bruge det i forskellige aktiviteter, såsom binde kranse og lave buketter og pynte alt muligt med. Så ja, der blev klippet meget, børnene fik 'næsten' travlt.

Der blev også kigget på dyr med en mikroskop, som var koblet til en I-Pad, meget interessant! Der blev også leget, slappet af, løbet om kap og det var TOTAL HYGGE og god stemning den sidste dag fra august!

Solen skinnede og så var der også underholdning i bedste 'Ansager-stil', nemlig med musikinstrumenter, sang og bevægelser og 'besøg af to sjove kvinder", hvor den ene lignede Danneborgsflaget og den anden "dronning Lilla".

Man bliver sulten, når der sker så meget, der blev spist så de fleste madpakker var tomme. Så var der energi igen til at gå tilbage til det 'hemmelige' busstoppested, MEN...... som om det var planlagt.... var de begyndt at høste på de kornmarker!!! WOW! Det var stort, så kunne vi også se, hvordan det foregik! Helt perfekt! Specielt drengene blev fanget af mejetærskeren og de flotte traktorer!

Vi kom hjemme i børnehaven "Naturligvis" med (naturligvis) MANGE trætte børn og voksne;-) men SIKKE EN FANTASTISK dag vi havde i Lilland!

Lia de Sain

vist 1358 gange