torsdag 1 sep 2016 - Ansager
Nyt bookingsystem i hallen
Motionscenterets medlemmer har allerede taget det nye system i brug og i løbet af næste måned følger resten

Skovlund Ansager hallens brugere vil i den kommende tid komme til at mærke forandringer i forhold til tidligere. Hallens gamle bookingsystem Planbook er blevet skrottet, som var en stor fejlinvestering af Varde Kommune, det er ved at blive udskiftet med endnu en stor økonomisk støtte fra VK til et nyt Booking system fra Globus Data.

Det nye system indeholder også et Fitness system, som motionscentrets medlemmer allerede er i fuld gang med. Der var stor skiftedag torsdag d. 18. august, så derfor skal alle nuværende medlemmer forbi hallens kontor og have udleveret nye adgangsbrikker for at kunne komme ind i centret. (besked er udsendt til alle medlemmer)

Alle kommende og nye medlemmer vil fremover selv kunne købe og oprette sig et medlemskab via hallens hjemmeside igennem det nye Web-& online salgssystem.

Om ca. 1. mdr. når hele systemet er oppe at køre, vil alle kunne se, hvornår der er ledige timer i hallen, for så selv at kunne booke hallen til billig penge for at spille badminton, minitennis eller bold mm. i den tid man ønsker. (oplysninger følger)

Bent Haahr, halinspektør

vist 285 gange