søndag 28 aug 2016 - Kvie
Yogahuset på landet
Yogaspiren slår officiel dørene op på tirsdag og starter første sæson med korte forløb

Jeg blev nysgerrig på yogaen for omkring 17 år siden. Min allerførste yoga lærer var Åse, som dengang gjorde yogaen tilgængelig for Ansager og omegns borgere. Jeg har siden prøvet rigtig mange forskellige yogalærer og former - men Åse har absolut været den bedste, og jeg laver stadig øvelser hver morgen, som hun introducerede for mig. Hun vækkede noget i mig, som jeg nu glæder mig over at kunne bringe videre. Yogaen har fulgt mig lige siden, og det er et fantastisk tilgængeligt redskab til at opnå både fysisk og psykisk velbefindende og styrke.

Yogaspiren er blevet taget godt imod. Folk har været meget nysgerrige og interesserede på, hvad yogaen kan gøre for dem. Det glæder mig rigtig meget at folk er opsøgende og aktive for at opnå større velbefindende. Om det så skal være yoga, løb eller cykling som gavner dem, er ikke så vigtig, bare man finder et redskab som virker for en.

Jeg glæder mig til at byde jer indenfor i Yogaspiren. Alle tilbud og aktiviteter kan ses på Yogaspirens Facebook side.

Vi ses, Bettina

Yogaspiren

Yogaspiren tilbyder forløb i Yin Yoga, Mindful Yoga og Restorativ Yoga.

Udover forløb bliver der også tilbudt Yin Yoga for de morgenfriske. Restorativ Yoga med forskellige temaer. Bl.a. vil der snart komme workshop, som støtter op om en god nattesøvn og Yoga mod stress.

vist 1609 gange