lørdag 27 aug 2016 - Ansager
Ny sti forbinder Skovlund-Ansager med Kyst til Kyst Stien
Niels Haahr Larsen viser, hvor Ansager Kanalsti starter på stemmeværkspladsen
Niels Haahr Larsen viser, hvor Ansager Kanalsti starter på stemmeværkspladsen Foto: Karsten Madsen
Søndag indvies Ansager Kanalsti, som går fra stemmeværkspladsen til Karlsgårde langs den gamle kanal

Ansager Kanalsti forbinder vore lokale stier med stisystemet langs Holme Å og Karlsgårde og dermed også Kyst til Kyst Stien mellem Vejle og Blåvand.

Ved indvielsen, som finder sted, hvor stien krydser Holme Å, vil Niels Haahr Larsen kort fortælle om stien og kanalen. Snoren klippes, og derefter er der pølser, vand og øl til alle.

- Ved genslyngningen af Varde Å i 2010 slap pengene op, og ikke alle ønsker til området blev opfyldt, forklarer Niels Haahr Larsen.

- Det glæder mig derfor særligt meget, at et godt samarbejde mellem SE og Varde Kommune, hvor hver betaler halvdelen, nu bærer frugt i form af Kanalstien. Hermed bliver et af de helt store ønsker opfyldt.

- Med stien bliver Skovlund og Ansager forbundet med Nordenskov og Næsbjerg, som alle får glæde af stien og dermed styrker fællesskabet.

- Med tilslutning til Kyst til Kyst Stien håber jeg også, at flere udefra får øje på og besøger vort dejlige område, slutter Niels Haahr Larsen.

Den officielle indvielse er kl. 13.00 søndag den 28. august. Se på kortet nedenfor hvorfra du kan gå på stien mod festpladsen.

Karsten Madsen

Invitation og kort: Indvielse af Ansager Kanalsti

vist 1436 gange