fredag 12 aug 2016 - Ansager
Program for Eftermiddagsmøderne I Ansager Sognegård
Mød strandfogeden fra Hvide Sande, lederen af "Ankerfjord" hospice samt Lars Bom med sang og musik

Så er programmet for efterårets eftermiddagsmøderne i Sognegården klar. Det byder på 4 gode eftermiddage.

Den 13. september får vi besøg af den aldrende men stadigt aktive strandfoged i Hv. Sande. Han vil fortælle om det at være strandfoged nu og i gamle dage. Det var og er et job, som de fleste ”landkrabber” kender meget lidt til. Derfor venter der alle, som kommer, en spændende eftermiddag med historier fra virkeligheden.

Til oktober kommer Tistrup-præsten Lars Bom, som begår sig både foran og bagved et klaver. Det bliver en eftermiddag med sang og musik, og det må ikke undre nogen, hvis der også bliver plads til fortællinger.

15. november kommer leder af hospice i Hv. Sande. Hun vil indvi os i tankerne bag og hverdagen på hospice ”Ankerfjord” derude på klitten, som blev landskendt, da Anders Agger for år tilbage lavede TV-udsendelserne om juristen og sømanden.

Og tirsdag efter 1 søndag i advent slutter vi med gudstjeneste og samvær i Sognegården. Denne eftermiddag er lagt i hænderne på Trine Taylor, stedets nye præst.

Alle eftermiddage vil Ulla Christensen stå for et velsmagende kaffebord. Alle er velkommen. For kaffe og foredrag/underholdning er der en deltagerbetaling på 20 kr.

Programmer ligger i kirkens Våbenhus og fås ved henvendelse hertil.

Karl Lund

vist 415 gange