tirsdag 5 jul 2016 - Ansager
Connie er klar med et smil
Connie er straks sat i gang med arbejdet i Dagli´Brugsen i Ansager.
Connie er straks sat i gang med arbejdet i Dagli´Brugsen i Ansager. Foto: Din Lokale Ugeavis
Første juli begyndte Connie Neesgaard på sin uddannelse som salgselev i Dagli´Brugsen i Ansager.

Starten blev taget allerede kort før påske, hvor der blev afholdt ansættelsessamtaler. Morten Eriksen, leder af Dagli´Brugsen i Ansager, var dog ikke længe om at bestemme sig.

I uge 15 blev der fulgt op med et tre ugers besøg i butikken, og fredag den første juli kunne Connie Neesgaard så starte på en toårig uddannelse som salgselev i Dagli´Brugsen i Ansager.

Din Lokale Ugeavis træffer hende midt i arbejdet med opfyldning af pålæg i køledisken. Hun ser ud til af have et godt tag på tingene, men har overskud til et venligt smil og tager sig beredvilligt tid til en snak om fremtiden i Ansager.

Hyggestemning

-Det er netop det gode ved en Dagli´Brugs som denne, forklarer Connie. Her kommer man til at kende kunderne, og man tager sig til en lille snak eller et par muntre bemærkninger. Det er lidt hyggestemning over det, og det er dejligt at møde smilende kunder i butikken. Helt den samme lidt intime stemning, tror jeg ikke helt på, man har på samme måde i en større butik.

Connie kommer fra Egum, en lille by tæt ved Fredericia, hvor hun netop har afsluttet den toårige HG uddannelse på International Business College Fredericia – Middelfart.

Inden da havde hun forsøgt sig med et 20-ugers grundforløb som bygningsmaler, men på grund af bl.a. de begrænsede jobmuligheder, fortæller Connie, valgte hun i stedet at søge et job som ungarbejder hos Dagli´Brugsen i Taulov. Her har hun været i tre år, så hun medbringer en flot portion erfaring fra branchen.

Connies kæreste har fået sig en lærerplads i Esbjerg, så det unge par er flyttet til området, og er flyttet ind i en lejlighed i Agerbæk sammen med deres hund.

-Jeg er meget interesseret i heste og har selv haft min egen pony, men det rakte pengene ikke til længere, indrømmer Connie, så den har jeg måtte sælge. Nu nøjes jeg med en hund.

Skoleophold

Inden Connie kan kalde sig butiksassistent, skal hun i løbet af sin to-årige læretid på otte uges skoleophold af en uges varighed på Coops skole i Grenå.

-Det bliver selvfølgelig spændende, men lige nu glæder jeg mig først og fremmest til at komme i gang med arbejdet og få lært noget mere om drift, disponering og lagerstyring og arbejdet i weekender afskrækker mig ikke, slutter Connie Neesgaard inden hun fortsætter ved køledisken, for Morten Eriksen er en fleksibel leder, man altid kan tale med, hvis man evt. får brug for at bytte en vagt.

Henning@dinlokaleugeavis.dk

vist 1943 gange