mandag 27 jun 2016 - Ansager
Mousen på Hjørnekroen fredag aften
Mousen spiller på Hjørnekroen i Ansager fredag den 1. juli 2016
Mousen spiller på Hjørnekroen i Ansager fredag den 1. juli 2016 Foto: PR
Hvis man ønsker at opleve en duo, som ikke bare sidder og spiller, men er på sammen med publikum så er det Mousen man skal oplever

Mousen er en duo, som bare elsker at spille live, lave sjov og ballade med publikum, samt spille en masse musik af det alle gerne vil synge og danse til.

Mousen er fra Nykøbing Mors og spiller i hele landet. De er fast hus orkester 4 steder (Nykøbing Mors, Hirtshals, Hanstholm & Skive) hvor de selvfølgelig spiller rigtig meget. Men udover de steder spiller de på cafeer, til privatfester og alt mulig andet over hele landet. De er fast orkester i Jesperhus på Mors til alle deres Junglefester i 2013, personalefester mm.

Mousens spiller numre, som du kender, kan synge med på og skåle til. Det svinger fra navne som Kim Larsen, Bamses Venner, Allan Olsen, R.E.M., Sys Bjerre, Tommy Seebach, Rasmus Seebach, Johnny Cash, Shubidua, samt utallige andre kunstner. Mousen har en play liste på omkring 150 numre, så der altid er noget for alle.

Ja, hvis når Mousen er på plakaten, bliver det en aften med fis og ballade, masser af sing´a´long samt en masse rigtig godt musik.

Det er fredag aften den 1. juli kl. 23 på Hjørnekroen i Ansager.

Karsten Madsen

Se plakat: Hjørnekroen fejrer 9 års fødselsdag

vist 673 gange