mandag 20 jun 2016 - Skovlund
Skovlund: 100 ås jubilæum - sikke en fest
Bestyrelsen gør status efter en fantastisk 100 års jubilæum i Skovlund IF
Bestyrelsen gør status efter en fantastisk 100 års jubilæum i Skovlund IF
Efter en fantastisk festmåned ved Skovlund Idrætsforenings 100 års jubilæum holder bestyrelsen status

Alle os i SIF´s bestyrelse og jubilæumsudvalg har her i skrivende stund (søndag den 19. juni) meget svært ved at få armene ned efter en helt fantastisk måned i jubilæumsåret. Vi starter fra en ende af:

Kandisfest

For 3 uger siden arrangerede vi i samarbejde med Ansager I.F. en stor Kandis-fest i Skovlund/Ansager hallen. Her mødte 500 glade og feststemte mennesker op, og vi havde en rigtig god og stemningsfyldt aften, hvor hallens nye gulvbelægning blev godt og grundigt afprøvet af masser af danseglade gæster. Tak til AIF for samarbejdet.

Trompetkoncert

Søndag den 12. juni havde vi så sammen med menighedsrådet for Skovlund Kirke hyret den verdens kendte trompetist Per Nielsen og hans lige så dygtige pianist Carl Ulrik til en koncert i Skovlund Kirke. 150 gæster fyldte kirken til nok noget at det mest imponerende trompetspil, der nogensinde er spillet her i området. Aftenen sluttede af med kaffebord i festteltet på stadion. Tak til menighedsrådet for samarbejdet.

Jubilæumsreception

Torsdag den 16. juni var så den store dag, hvor vi afholdte SIF´s 100 års jubilæumsreception - og hvilken dag. Vi startede op kl. 9.30, hvor vi havde inviteret alle sognets små børn i alderen 0-5 år til sjov og hygge i teltet på stadion, vi havde bl.a. besøg af en ballonklovn.

Over middag overtog skolebørnene så plænen og teltet. Her sørgede DGI for 1½ times leg og hygge og til sidst kom vor lokale superliga­fodboldspiller Mikael Uhre og fortalte lidt om hans kommende karriere i Sønderjyske.

Sommervejr og fyldt telt

Fra kl. 16-20 afholdte vi så selve receptionen og sikke en aften. I forrygende godt sommervejr blev det til lejligheden meget festligt pyntede telt meget snart fyldt op, og mange sad udenfor i det skønne vejr. De fleste gæster benyttede lejligheden til at kigge lidt nærmere på de forskellige udstillinger, der var stillet op i dagens anledning. Der var opstillet pokaler, tøj og spilledragter fra gamle dage, masser af billeder, omtaler m.m. Derudover havde Niels Winther opstillet fjernsyn, hvorpå der hele aftenen dukkede nye billeder op fra tidligere arrangementer i SIF regi. Der skal i øvrigt her lyde en kæmpestor tak til Niels, som har fulgt hele jubilæumsåret med sin ”optagervogn” og for så senere samme dag/nat at lægge det på nettet, så vi har kunnet se det næste morgen. Prøv engang at kigge på Facebook – søg efter ”Skovlund og Omegn” eller ”Skovlund Sognearkiv”.

Efter at SIF´s formand havde afholdt jubilæumstalen, fik SIF overdraget en ny fane af Danmarks Samfundet, og herefter gik det ”slag i slag” med taler underholdning, spisning – det hele godt styret af konferencier Knud Knudsen.

Ole Uhd æresmedlem

Pludselig bad SIF´s formand for fest- & jubilæumsudvalget, Gitte Thorø Larsen, om ordet og hendes muntre indslag endte med, at den øvrige bestyrelse meget overraskende for formand Ole Uhd, udnævnte ham til æresmedlem af SIF. Et ganske populært valg, hvilket også de stående klapsalve fra de mange gæster beviste.

Aftenen sluttede med opsendelse af en masser balloner i SIF´s røde og hvide farver. En aften, hvor alt bare lykkedes, og hvor SIF modtog masser af gaver – 1000 tak til alle jer, der mødte frem til denne overvældende reception. Så er det altså skønt at sidde i en bestyrelse.

Jubilæumskonto

Vi har modtaget rigtig mange pæne indskud på den til lejligheden oprettede jubilæumskonto, og nogle efterspørger stadig kontonummeret – så den får I lige her: Reg. 6237 – konto nr. 0000683140.

Seneste jubilæums-arrangement blev så afviklet lørdag den 18. juni, hvor vi i samarbejde med Jydsk Boldspil-Union og Jyske Bank, afviklede et KÆMPE-stort børnefodboldstævne med deltagelse af ca. 600 børn fordelt på 121 hold. Omkring lige så mange forældre stod og heppede ved de i alt 13 små fodboldbaner, som var opstillet på vores kampbane, sammen med telte, hoppepuder, legland m.m. Et fantastisk skue – og så igen i rigtig godt sommervejr. Hvor har vi dog været heldige med vejret.

Tak til frivillige

For at afholde sådan et stævne, kræver det en enorm masse hjælp fra frivillige. Kl. 07.00 lørdag morgen stod således 35 personer klar til at hjælpe med opstilling af de 13 fodboldbaner – hoppeborge, telte m.m. – og minsandten om der ikke også stod nogenlunde samme antal klar kl. 14, da det hele igen skulle pilles ned og pakkes sammen i de 4 store containere, som det hele var ankommet i. Derudover havde vi ca. 20 unge mennesker til at dømme de omkring 360 kampe, som blev afviklet i løbet af 4 timer. Derudover ikke at forglemme, de omkring 30 frivillige, som hjalp til i serveringsteltene + Anne Grethe og Lars, som sørgede for parkering af de mange biler. Igen en fantastisk dag, hvor vi så i øvrigt for 4. arrangement i træk i den sidste måneds tid, fik så megen ros og positive tilkendegivelser med på vejen. 1000 tak til jer alle.

Opvisningskamp Esbjerg-Vejle

Inden vi alle så går på sommerferie, så har vi lige et enkelt jubilæumsarrangement tilbage – nemlig tirsdag den 28. juni kl. 19.00, hvor vi her på Skovlund Stadion får besøg af de 2 store lokale fodboldklubber Esbjerg F.B. og Vejle Boldklub, som vil spille et brag af en opvisnings- / træningskamp.

Så holder vi altså også sommerferie lige indtil uge 33, hvor vi som sædvanlig har årets sportsfestuge på programmet.

Gó sommerferie til jer alle – og endnu engang 1000 tak for den fantasiske opbakning vi har mødt!

SIF – bestyrelse og jubilæumsudvalg.

vist 1172 gange