tirsdag 14 jun 2016 - Ansager
Job: Driftsassistent på Ansager Varmeværk
Ansager Varmeværk søger en driftsassistent til ansættelse snarest muligt.
  • Driftsassistenten vil komme til at indgå i et team bestående af Driftsassistenten og Varmemesteren.
  • Du vil selvstændigt og i samarbejde med varmemesteren drive og vedligeholde varmeværkets anlæg, bygninger og ledningsnet.
  • Dine primære opgaver vil, udover at indgå i drift og vedligehold af varmeværket, også omfatte kontakt til forbrugerne omkring service og rådgivning vedr. fjernvarmeinstallationer.
  • Du kommer til at indgå i et vagtteam, og må derfor være bosiddende i området omkring Ansager.

Din profil.
Du er faglært inden for vvs/smed el. lign. og gerne med kendskab til fjernvarmesystemer. Du er fortrolig med brug af EDB-anlæg og SRO-anlæg. Du skal kunne arbejde selvstændigt og bevare overblikket i travle situationer. Du skal være fleksibel og samarbejdsorienteret. Du er indstillet på løbende at lade dig efteruddanne i takt med de behov, der måtte opstå i forhold til de opgaver, der forventelig vil være under konstant forandring.

Vi tilbyder.
Et job med daglige alsidighed og kontakt med forbrugere og leverandører. Det appellerer til en selvstændig og engageret person i et miljø, hvor der er en ligefrem og uformel omgangstone. Stillingen er 30 timer som ønskes besat snarest muligt.

Løn.
Der vil blive tilbudt løn efter kvalifikationer – inkl. vagttillæg, pension, mv.
Send en skriftlig ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser, certifikater og udtalelser til Ansager Varmeværk senest d. 20. juni 2016.

Om os
Ansager Fjernvarme er et flis fyret varmeværk, som har 625 forbrugere og blev sat i drift 2008.
Måtte du have spørgsmål til stillingsindhold m.v. er du velkommen til at kontakte Varmemester Harry Smidt Kristensen på telefon 21 75 77 01, eller Carsten Uldbæk på 28 73 78 87 for yderligere oplysninger.

Ansøgningen skal sendes til:
Ansager Varmeværk A.M.B.A. Mærket ” Driftsassistent” Østre Allé 2, 6823 Ansager tlf. 75 29 77 01

vist 1324 gange