søndag 5 jun 2016 - Ansager
Maj Touren er slut - på gensyn i 2017
Gavekortene blev overrakt de heldige vindere ved afslutning på Maj Touren 2016
Gavekortene blev overrakt de heldige vindere ved afslutning på Maj Touren 2016
Så kom sommeren, og dermed også vores afslutning på Maj Touren 2016

Sikken en afslutning vi fik, 100 glade og varme cyklister tog cykelture på 14 og 13 km, imens udvalget lavede kaffe og gjorde kager, småkager, øl, sodavand og vand klar.

Aftenen kunne ikke være mere perfekt. Først fik vi udloddet de resterende sponsor gaver, og heldigvis havde vi lidt ekstra, det er ikke hver gang vi er 100 cyklister, så spændingen var stor, især blandt børnene. Efter udtrækningen kunne vi overrække omkring kr 4.000,00 til FDF’erne, hvilket viser at vi har haft en rigtig god opbakning i år og det siger både vi og FDF mange tak for, og vi er sikre på at pengene nok skal blive brugt til at gøre sommeren lidt sjovere for FDF’erne.

Højdepunktet var selvfølgelig da gavekortene til cyklerne skulle udtrækkes, og Joan fra Andelskassen var mødt op for at hjælpe med dette.

Gavekortet fra Andelskassen blev vundet af Frida Klausen, som har været en flittig deltager og vinder af flere præmier i løbet af måneden.

Gavekortet fra Ansager Byg, Ansager Maler, Ansager VVS, Hjørnekroen og Ansager El, blev vundet af Michelle Nielsen, som også har været en flittig deltager i vores cykelture.

Stort tillykke til jer begge to.

Og tusinde tak til alle jer der har sponsoreret os igen i år, vi håber at I vil være med igen i 2017 for vi har tænkt os at vende tilbage.

Så er der kun tilbage fra vores side at sige tak for år, og en rigtig god sommer til jer alle.

Maj Tour udvalget

vist 829 gange