søndag 22 maj 2016 - Ansager
Arbejdskraft
Modelfoto
Modelfoto Foto: Pixabay Copyright
Liste over villige hænder ønskes

Ansager Byudvikling (ABU) har mange aktiviteter af alle mulige slags i gang, hvilket man i aftes kunne høre på generalforsamlingen på Ansager Musik Hotel.

En lille del af ABU er gruppen, Byrum & Miljø, som arbejder med forskellige praktiske projekter i byen. Vi har ofte talt om, at det ville være ønskeligt at kunne trække på nogle af de medlemmer i ABU- eller borgere i øvrigt- som ikke ønsker at sidde i en projektgruppe at diskutere og planlægge. Vi diskuterer og planlægger; men vi udfører også planer, og her mangler vi hænder, når der skal plantes, males, repareres, flyttes, transporteres og andre praktiske gøremål. Andre projekter har andre behov for hænder til det praktiske.

Ved at flere personer inddrages, opnås flere fordele:

  • Flere personer får en idé om de mange foranstaltninger, der er i gang rundt om i al ubemærkethed eller måske ”bemærkethed”.
  • ”Tordenskjolds Soldater” når mere og bliver ikke så let slidt ned.

I et forsøg på at skabe et overblik over, hvilke ressourcer vi har til rådighed, beder jeg interesserede med villige hænder om at kontakte mig på mailen skoverik@live.dk med hvad, man kan bidrage med af tid og evner. Det skulle så gerne udmønte sig i en database af tilgængelige hænder, som diverse projekter kan trække på. Dels folk, der har tid og lyst at tilbyde. Dels projekter, der har behov for hjælp.

Hold jer ikke tilbage!!! Man udvider sit personlige netværk ved at være med, og man lærer noget nyt.

Erik Jessen for Byrum & Miljø

vist 1263 gange