torsdag 19 maj 2016 - Ansager
Idræt om dagen har afsluttet sin første sæson
Sæsonafslutning på "Idræt om dagen". Kirsten Vedstesen får en stor buket blomster for sin store indsats gennem alle 30 uger.
Sæsonafslutning på "Idræt om dagen". Kirsten Vedstesen får en stor buket blomster for sin store indsats gennem alle 30 uger. Foto: Bent Haahr
Det blev en succesrig prøveperiode med stor opbakning, og Idræt om dagen vender derfor frisk tilbage i september til sin anden sæson

En god og frisk beslutning blev taget sidste sommer af en gruppe initiativrige mennesker om at starte ”Idræt om dagen” op i Skovlund Ansager Hallen. Det har vist sig at være en stor succes for både deltagere og idrætshallen.

Tilbuddet gælder alle som har tid og lyst til to timers blandet: idræt, motion, sang, kaffe og ikke mindst social samvær hver torsdag formiddag i 30 uger i vinterhalvåret. Initiativet har vist sig at være mere end bæredygtigt for aktivitetsudvalget, der i den forgangne sæson har fået en god økonomisk opstartshjælp af DGI Sydvest samt udbytte fra VELUX Fonden. Disse tilskud har gjort det meget nemmere for udvalget at tilbyde de rigtige ”legesager/aktiviteter” til deltagerne.

Derud over havde udvalget i Skovlund/Ansager pådraget sig at være arrangør ved en af DGI´s Bowlsstævner med stor succes.

Sæsonen sluttede den 28. april med en gang middagsmad, som udvalget delvist betalte, samt hygge og evaluering af den 1. sæson.

Pia Brix Thomsen blev nyvalgt til udvalget og afløser dermed Dyveke Enghave, som havde meldt fra.

Udvalget påskønnede Kirsten Vedstesen med en stor buket blomster. Kirsten har i alle 30 uger stået for den fælles opvarmning i minihallen i form af: Gymnastik, folkedans og mange andre sjove ting.

Udvalget under Idrætsforeningen har været med til at løfte aktivitetsniveauet i hallen, som derved har kunnet udleje 72 timer ekstra i den store hal, samt knap 90 timer yderligere i minihallen.

Idræt om dagen starter op igen torsdag den 15. september kl. 09:30 i Skovlund Ansager Hallen.

Med venlig hilsen fra Udvalget ”Idræt om dagen”
Med ønsket om en god sommer og på gensyn i september.

Se video: Afslutning på Idræt om dagen

vist 1045 gange