søndag 8 maj 2016 - Ansager
Yogaspiren - et yogastudio i Ansager
Yogaspiren er et nyt yogastudio i Ansager
Yogaspiren er et nyt yogastudio i Ansager Foto: Privat
Nyistandsat yogastudio åbner start. Hjælp mig inden da med at afprøve min eksamensopgave.

Snart åbner et skønt nyistandsat yogastudio ved Ansager. Yogaspiren hedder stedet, og ligger på landet omgivet af have og vild natur. Perfekte rammer til yoga, ro og afspænding.

Her glæder jeg mig til at kunne tilbyde blidt Mindful yoga, som nu godt kan give sved på panden. Jeg vil også tilbyde den meditative Yin Yoga, som er motion for dit bindevæv, ledbånd og sener - hvilket bla. gør det til et meget godt supplement til din løbetræning, håndboldtræning m.m. Derudover vil jeg tilbyde Restorative Yoga, som er en skøn, blid yogaform som beroliger dit nervesystem. Den bruges bla. af stressramte, men er til alle som vil give sig selv en pause.

Yoga er et fantastisk redskab til at styrke kroppen, komme væk fra tankemylder og komme ned i kroppen, få ro på og finde overskud og energi.

Efterlyser hjælp til at afprøve eksamensopgave

Jeg bliver færdig uddannet Mindful yogalærer til juni. Herefter vil jeg tilbyde yoga sessioner i Yogaspiren, men lige nu efterlyser jeg nogle stykker som har tid og lyst til at afprøve min eksamensopgave sammen med mig. Det vil blive torsdag d. 2. Juni kl. 19.00-20.30 i Yogaspirens lokaler, som dog ikke er helt færdig restaurerede endn, men salen er klar! 1 1/2 timers blid Minful yoga, som er tilegnet alle uanset alder, køn og form. Send mig en personlig besked på Yogaspirens Facebook side, hvis du har lyst til at være med eller har spørgsmål. Det er selvfølgelig gratis.

Glæder mig så meget til at høre fra dig og byde dig indenfor i Yogaspiren.

Bettina

Facebookside: Yogaspiren

vist 1833 gange