tirsdag 3 maj 2016 - Ansager
Musik: Karsten Mathiasen på Hjørnekroen
Karsten Mathiasen spiller fredag live på Hjørnekroen i Ansager
Karsten Mathiasen spiller fredag live på Hjørnekroen i Ansager Foto: PR
Fredag aften er der et genhør med Karsten Mathiasen på Hjørnekroen fra kl. 23-03 og som sædvanligt, er der gratis entré

Karsten Mathiasen har mere end 1500 jobs med sig i bagagen, når han træder på scenen. På den måde, er han med sine 35 år en ret erfaren herre på den danske musikscene.

Saft og kraft er nøgleordene. På scenen, er det ham der både har den kraftigste stemme og den dyreste mikrofon. Hovedinstrumentet er hans kraftig og sprød stemme som både kan trylle svulstige countrytoner, rock-klassikere og skønne ballader frem. Samtidig spiller han en bundsolid guitar, der sikre, at lokomotivet svinger og holder sig på sporet.

Foruden cremen inden for JBL-anlæg og Neumann mikrofoner, er Karsten bl.a. den lykkelige ejer af en Martin HD28, en Martin J40 westernguitar og en Martin OM42 som han flittigt skifter imellem, når han er på job. Skal der mere rock og blues til, skifter han mellem et udvalg i håndbyggede Mørch Masterbuild tele + strat el-guitar, en Düsenberg hollowbody og 3 udsøgte håndbyggede Fender Masterbuild Customshop.

Det 3 x 45 min. lange repertoire indeholder navne som bl.a. Bryan Adams, Gasolin/Larsen, Thomas Helmig, Elvis, Bon Jovi, CCR, Big Fat Snake, Dodo and the dodos, Poul Krebs og mange mange andre… Stilen er sagt på en anden måde en blanding af West Coast, Rock n´ Roll, blues og pop - hvor der, udover en super duper musikalsk cocktail, er lagt op til sjov og ballade, med intim underholdning, der når langt udover scenekanten og helt ned bagerst i baren.

Karsten Madsen

Se annonce: Live på Hjørnekroen

vist 559 gange