søndag 1 maj 2016 - Ansager
Nye bolde og sejr til Ansager serie 4
Ansager senior fodbold med 10 nye fodbolde sponseret af Hjørnekroen.
Ansager senior fodbold med 10 nye fodbolde sponseret af Hjørnekroen. Foto: Karsten Madsen
Ansager senior fodbold kan nu jonglere med 10 nye fodbolde

Tirsdag fik Ansager senior fodbold 10 nye fodbolde. Boldene blev sponseret af den trofaste sponsor Hjørnekroen. Under tirsdagens træning blev der samtidig taget et billed af spillerne, samt Hanne og Bjarne fra Hjørnekroen.

Lørdag den 30 april spillede Serie 4 hjemmekamp mod Fåborg/Årre. Holdet har fået en dårlig resultatmæssig start, hvor det kun var blevet til 1 point i de første 4 kampe, derfor var der meget på spil, for ikke at blive isoleret i bundet af tabellen.

Ansager havde fin styr på kampen og efter en halv times spil kom forløsningen da Bjarke Klausen scorede til 1-0 på oplæg af Zaman Feizi. Ansager blev ved med at presse på og kort efter blev det til 2-0, målet blev scoret af Zaman Feizi på oplæg af Morten Jørgensen. I halvlegen var der selvsagt rigtig god stemning. I anden halvleg fortsatte Ansagers pres og ca 10 min. inde i halvlegen blev der korrekt dømt straffespark til Ansager, begået på Paw Rasmussen, sparket blev vekslet til mål af Bjarke Klausen.

Ansager stoppede dog ikke her, de blev ved med at presse på hvilket ca 20 min inde i anden halvleg resulterede i endnu et mål, Nicolaj Bjerrum fik masser af plads til at føre bolden frem, afleverede bolden til Mathias Toksvig der trykkede af - bolden fik ikke meget fart på, men var velplaceret, målmanden fik hånden på, men i mål gik den, 4-0 til Ansager. Kort efter fik Paw Rasmussen igen tilkendt et straffespark, denne gang var det Nicolaj Bjerrum der skulle sparke, der dog brændte.

I det sidste minut fik Ansager et hjørnespark, inde foran målet var der tæt kamp om at vinde bolden, den kamp endte dog med at Sune Olsen blev revet om kuld - tredje straffespark til Ansager, sparket blev taget af Sean Larsen, der scorede sikkert. 5-0 til Ansager, hvilket kampet sluttede. Efter kampen blev der som altid nydt et par kolde øl, både på stadion, men også på Hjørnekroen der som altid sponserede en spillerøl til de fremmødt spillere.

AIF fodbold takker mange gange for de gode bolde og de mange gode spillerøl der bliver nydt på Hjørnekroen.

Næste kamp spilles Tirsdag den 3. Maj klokken 19.00 i Grindsted.