torsdag 28 apr 2016 - Ansager
Maj Tour 2016
Så ta'r vi cyklerne frem og cykler Maj Tour tirsdag den 3. maj kl. 19.00

Foråret har holdt sit indtog, og maj måned nærmer sig og dermed også tiden for vores årlige cykeltradition, hvor vi igen i år cykler til fordel for FDF’erne i Ansager.

Vi har igen i år mødt stor opbakning hos de lokale erhvervsdrivende, som har sponsoreret fine præmier til os. Plakater med sponsorerne vil blive hængt op ved Aktivitetshuset og i vinduet hos Genbrug, hvor de sponsorerede gaver vil blive udstillet. En lille ændrig i forhold til tidligere år er, at vi i år ikke køber cyklerne på forhånd, men derimod har lavet gavekort, dette for at gøre det nemmere både for vinderne af cyklerne og Morten i Brugsen.

De 2 cykler på højkant er sponsoreret af: Andelskassen, Ansager Byg, Ansager VVS, Ansager El, Ansager Malerforretning og Hjørnekroen. For at vinde 1 af cyklerne skal man være til stede den sidste aften, hvor vi trækker lod om disse.

Starten går tirsdag den 3. maj – kl. 19.00 ved Aktivitetshuset, og vi cykler hver tirsdag og torsdag i Maj måned, undtagen Kr. Himmelfartsdag. Torsdag den 26. maj bliver turen lagt ud til FDF hytten, hvor der er tændt op i grillen (bemærk venligst at der står tirsdag på vore plakater – men den rigtige dag er torsdag). Vores sidste cykeltur bliver torsdag den 2. juni.

Så det er tid til at få ”væltepeteren” støvet af og gjort klar, så vi kan få rigtig mange med ud at cykle i den skønne natur omkring Ansager

Maj Tour udvalget

vist 492 gange