onsdag 20 apr 2016 - Ansager
Ny forpagter på Ansager Hotel
Fra den 1. juni er der igen en forpagter på Ansager Hotel
Fra den 1. juni er der igen en forpagter på Ansager Hotel Foto: Karsten Madsen
Fra den 1. juni har Ansager Hotel igen ikke bare en men hele to forpagtere

- Vi har ansat David Borchardt og Michael Pedersen som forpagtere på Ansager Hotel fra den 1. juni, fortæller Peter Fog, formand for bestyrelsen for Ansager Hotel.

Ansager Hotel har været uden forpagter siden årsskiftet, og bestyrelsen har arbejdet intenst for at finde den rette forpagter.

- Vi har gennem de seneste måneder ført en tæt dialog med David og Michael. Det har givet begge parter mulighed for at foretage en god forventningsafstemning, og vi er overbeviste om, at David og Michael er kvalificerede. David og Michael vil drive hotellet ud fra de ønsker, som borgerne i Ansager tidligere har givet udtryk for ved købet af hotellet. Samtidig har David og Michael nye ideer, som vi i bestyrelsen finder meget spændende. Med deres faglige kompetencer vil de nye forpagtere bliver et stærkt makkerpar på Ansager Hotel, afslutter Peter Fog.

David er uddannet kok i 2009 og har siden oparbejdet en bred erfaring inden for hotel og restaurantdrift. Senest har David været souschef på Hotel Propellen i Billund med ansvar for køkken. David er opvokset og har hus i Ansager, hvor han bor sammen med sin forlovede Anne.

Michael er uddannet tjener og vinkyper på Hotel Propellen i Billund. Michael har været udlært siden 2012 og bor til leje i Billund sammen med sin forlovede Betina, der er i kokkelære på Hotel Propellen i Billund. Michael og Betina har opsagt deres lejemål i Billund og søger nu efter lejlighed i Ansager, så de kan blive en del af byen.

Som i gamle dage, men med nye ideer.

- Det er en drøm som går i opfyldelse. Vi glæder os virkelig meget, fortæller David og Michael.

- Vi vil drive hotellet med selskaber, fødselsdage og konfirmationer. Kort sagt alle typer af arrangementer. Desuden bliver der servering i restauranterne, så det bliver et hotel i fuld drift.

- Frem mod åbningen skal vi færdiggøre en række nye arbejdsområder, som skal være klar til den 1. juni.

Ansager Hytteby

David og Michael overtager ikke kun forpagtningen af Ansager Hotel, men også driften af Ansager Hytteby.

- For os er udlejning af Hyttebyen tæt forbundet med hotellet, så det er naturligt for os også at forestå udlejning af hytterne i Hyttebyen, fortæller David og Michael.

Generalforsamling

I forbindelse med det nært forestående generalforsamling i Ansager Hotel ApS, der afholdes den 12. maj 2016, vil David og Michael præsentere deres planer for den fremtidige drift af Ansager Hotel.

Karsten Madsen

vist 3243 gange