lørdag 16 apr 2016 - Ansager
Håndbold: Team Nord til Jydsk Mesterskab
Stående:
Træner Rene Johansen, Nicolaj Enggaard, Frederik Møller, Kristian Zink, Morten Ager, Martin Johansen, Magnus Guldager.
Siddende:
Sebastian Graversen, Lasse Grønkjær, Mathias Vejlgaard, Martin Skovløber, Alex Madsen.
Spillere, som er på holdet men ikke med på billedet : Kasper Møller, Frederik Meldgaard og Peter Eg.
Stående: Træner Rene Johansen, Nicolaj Enggaard, Frederik Møller, Kristian Zink, Morten Ager, Martin Johansen, Magnus Guldager. Siddende: Sebastian Graversen, Lasse Grønkjær, Mathias Vejlgaard, Martin Skovløber, Alex Madsen. Spillere, som er på holdet men ikke med på billedet : Kasper Møller, Frederik Meldgaard og Peter Eg.
Som vindere af deres pulje spiller Team Nords U18 drenge søndag den 17. april om Jydsk Mesterskab i Viby ved Århus

U18 drenge fra Team Nord Håndbold har vundet deres pulje i denne sæson og skal videre til Jydsk mesterskab i Viby Hallen den 17. april 2016. Drengene skal spille deres første kamp kl. 11.40 mod Hvide Sande og kamp nr. 2 kl. 13.20 mod AGF, Århus og forhåbentlig finale kl. 16.00.

Drengene har spillet i A-række i hele sæsonen, og de har været på nogle lidt lange køreture her efter jul, idet de har været i turnering med Haderslev, Toftlund og Vamdrup. Før jul spillede drengene mod 3 andre hold og der vandt holdet 5 kampe, 1 uafgjort og tabte 3 kampe. I den sidste halvdel af sæsonen har holdet vundet 5 kampe og tabt 1 enkelt kamp, så derfor er de gået videre i deres pulje. U18 drenge fra Team Nord håndbold er det eneste U18 drenge hold, som Varde Kommune har haft i den sidste halvdel af sæson 15/16.

Rene Johansen, som har trænet drengene, har haft 14 drenge på holdet hele sæsonen og de har trænet i Skovlund/Ansager Hallen samt Ølgod Hallen. Der har været god opbakning fra spillerne til træning og kampe.

Margrethe Johansen

vist 774 gange