torsdag 14 apr 2016 - Skovlund
Skovens Dag i Gulddalslund Plantage

Bliv rig på “naturlige” oplevelser for store og små søndag den 1. maj 2016, hvor Gulddalslund Plantage byder velkommen til Skovens Dag

Det vil være masser af aktiviteter fordelt rundt i skoven. Spejderne servere bålmad ved “Børges Sø”, og man får lejlighed til at studere vanddyrene. Det er haletudsetid. Desuden er der mulighed for at købe den fantastiske lokalproducerede Bondegårdsis.

Dansk Ornitologisk Forening byder velkommen ved Fugletårnet syd for Ålling Sø. Her har børnene mulighed for at ride på ponyer eller hele familien kan køre en tur i Hestevogn for en lille mønt.

Nord for Ålling Sø ved Hansminde Hytten byder vi på en kop kaffe/saft og kage. Der vil være spændende historier om Taterne, “Det blå kompagni” og Hans - en lidt sær Eneboer. Det hele skete nemlig lige der.

Ved Skoleskoven kan man spille fodbold og “tippe en 13èr” og finde en masse information om de godt 50 træsorter, der er repræsenteret.

Der vil være billeder på mange af de steder vi til daglig oplever Skovens dyr. Tag kamera med og deltag i den landsdækkende Skovens Dag Fotokonkurrence.

P-plads og yderlige Information ved Frifeltvej 12, Skovlund, 6823 Ansager

Vi glæder os til at se Jer

vist 918 gange