søndag 10 apr 2016 - Ansager
Nyt på AIFs generalforsamling
Til kage og kaffe blev året der gik og fremtidige planer drøftet på AIFs generalforsamling
Til kage og kaffe blev året der gik og fremtidige planer drøftet på AIFs generalforsamling
Året der gik og planer for fremtiden på AIFs generalforsamling den 30. marts 2016

Til årets generalforsamling var der mødt 40 op – et virkelig flot fremmøde, som gav et dejligt bidrag til aftenens drøftelser.

Vi har i 2015 haft 452 medlemmer

Håndbold har haft 84 aktive, fordelt på 10 hold lige fra trille trolle til de voksne. Flot var det jo, at vi kom i 2. Division for damerne, men modstanderne har været hårde. Der har måttes kæmpes for hver eneste point, og vi håber at i må forblive i 2. Div i 2016/17.

Håndbold har deltaget i mange forskellige aktiviteter og opstartet flere nye tiltag. (se mere i det fulde referat, vedhæftet dette)

Håndbold er kluppens dyreste afdeling, men de forskellige aktiviteter hjælper med at indsamle økonomi til afdelingen. Sidst er støtteforeningen ”Håndboldens venner” opstået af en mix af folk fra såvel Skovlund som Ansager. Formålet er her, t tjene penge til afdelingen.

I hallen nyder alle – spillere som gæster – godt af Lene og Bent på hver deres måde, tusind tak for jeres engagement.

Fodbold startede lidt sløjt, da de manglede fold til udvalget og diverse opgaver. Der blev afviklet et ekstra ordinært årsmøde, som blev meget positivt og flere folk meldte sig.

Medlemstallet er status qoe, og der er et godt samarbejde med Skovlund omkring ungdomsarbejdet.

I cafeteriet nyder alle her godt af Birgittes engagement. Tusind tak for det

Gymnastikken har haft 165 gymnaster, et lille fald fra sidste år, men der var heller ikke et juniorspring hold pga manglende trænere.

Til opvisning var der 400 gæster og 200 gymnaster, en rigtig skøn eftermiddag, som sluttede af med fællesspisning i hallen og gratis diskotek for alle børn. En stor succes som garanteret bliver gentaget til næste år. Tak til Bent og Jeanette for absolut pragtfuld mad.

Badminton har haft 18 børne-unge spillere trænet af Jens og Anders. Om onsdagen er det for de voksne og her er der god plads til flere. Vi betaler jo hal-lejen alligevel, så fyld den endelig ud.

I badminton mangler vi meget et par forældre, der vil støtte de unge trænere

Idræt om dagen kører smukt hver torsdag i hallen, og der møder mellem 30 og 40 op hver gang. Dette er også blevet en stor succes, som fortsætter og alle er velkommen.

Aktivitetsdag på Stadion var en god dag i 2015, men vi gentager det ikke i 2016, da det er valgt at flytte Torvedagen fra den sidste lørdag i maj (pga Jelling festival og Kandis festen) til lørdag d. 4/6-16

Mariefestival har nu kørt i 3 år, og må derfor nu siges at være en tradition. Festivalen regnede bogstavelig talt væk i 2015, men vi kom da ud med et overskud på ca 24.000kr. Det efter at vi fordelt på de forgange år også har investeret ca 164.000kr i musikken. Vi håber nu, at det vender, og at vi i år kan komme ud med et endnu større overskud.

Det koster at starte noget nyt op, og vi kan jo kun håbe, at få noget af vores investering retur på et tidspunkt.

I 2016 vil organisationen Mariefestival køre som tidligere, men indholdet krydres med enkelte forandringer og nye tiltag.

Vore mål for 2016 vil være:

  • holde fast i den sportslige del, hvor de forskellige udvalg gør et fantastisk stykke arbejde
  • fortsat fokus på økonomien, som er i en positiv udvikling med en aktiver på omkring 300.00kr
  • gennemføre Mariefestival
  • gennemføre Torvedag, St. Hans, fastelavn sammen med Borgerforeningen og FDF
  • gennemføre Kandis festen, som et nyt tiltag i år. Der er stadig flere billetter, så kom og støt vores idrætsforening

Ny formand

Næste år er jeg som formand på valg, og da planlægger jeg at stoppe. Jeg opfordre alle til at være behjælpelig med at finde en ny person til posten. Jeg vil gerne fortsætte med at arrangere Mariefestival, hvilket fjerner en stor opgave fra formandsposten.

Jeg takker for det flotte fremmøde og for en god generalforsamling. Udvalgenes og min egen beretning i den fulde længde kan ses i vedhæftede fil.

Britta Buhl, formand for AIF

Dokumenter:

Referat AIFs generalforsamling den 30. marts 2016

Årsberetning fodboldafdelingen

Årsberetning håndboldafdelingen

Årsberetning gymnastikafdelingen

vist 931 gange