fredag 1 apr 2016 - Grindsted
Lene åbner butik i Grindsted
Lene Sønderby Knudsen åbnede 1. april 2016 sin fjerde butik, denne gang i Grindsted.
Lene Sønderby Knudsen åbnede 1. april 2016 sin fjerde butik, denne gang i Grindsted. Foto: Karsten Madsen
Lene Sønderby Knudsen (53) fra Ansager åbnede 1. april butik med dametøj i Hapa-gården vest for Grindsted

Butikken ligger i de lokaler, hvor Hapa havde sin nu lukkede dametøjsbutik.

- Jeg fik tilbudt lokalerne da Hapa lukkede butikken og jeg skulle ikke overveje længe. Jeg har længe drømt om at åbne en butik i netop sådanne omgivelser, fortæller Lene.

Butikken i Grindsted er den fjerde Meer-butik i rækken. Den første butik åbnede Lene i Henne den 1. januar sidste år. Siden er der kommet endnu to butikker til. En i Hvide Sande og nummer to butik i Henne.

- Butikken her i Grindsted er primært en dametøjsforretning, men man kan også købe brugskunst, smykker og hudplejeprodukter. Udvalget af tøj kommer til at minde om det, der er i Hvide Sande butikken. I Henne er stilen mere casual, forklarer Lene og fortsætter:

- Jeg vil selv stå i forretningen på skift med Charlotte fra Ansager og Mille fra Krogager. De får fremover ikke så langt til arbejde. Derudover er der min datter, som er sygeplejerske på Grindsted sygehus. Hun vil også komme og hjælpe til af og til.

- Om vinteren er der stille i Henne, så det passer fint at have butikken i Grindsted, hvor der er mere brug for personale i den kolde tid. Vi har også godt af, at komme lidt rundt, så vi flytter rundt i butikkerne efter, hvor behovet er størst, slutter Lene.

Karsten Madsen

vist 1976 gange