onsdag 30 mar 2016 - Ansager
Tæv din nabo
Det er tid til at smashe og serve på banerne hos Ansager Tennisklub, hvor du kan udfordre naboerne, din bedre halvdel eller vennerne, gennem en hel sæson på det flotte anlæg.

Det er en forårsbebuder på højde med viben, når sæsonen indledes hos Ansager Tennisklub, der efter renovering af Bane 2, kan byde medlemmerne endnu bedre forhold, og det er der heldigvis mange, som benytter sig af.

- Vi har i efterhånden flere sæsoner haft et meget stabilt antal medlemmer, og vi forventer lige så mange i år, for folk er aktive og bruger anlægget flittigt. De er også rigtigt gode til at give et nap med, og derfor starter vi med arbejdsdag, inden vi laver tilmelding til den kommende sæson. Det sker lørdag den 9. april, hvor der er arbejdsdag fra klokken 9.00, og så starter vi tilmelding og fordeling af tider klokken 13.00, forklarer formand for Ansager Tennisklub, Michael Hansen, som også glæder sig til at videreføre et tiltag, der er blevet taget rigtigt godt imod.

- Hver tirsdag har vi træning for vores unge medlemmer mellem 8-12 år, som fra klokken 16-17.30 kan komme godt i gang med spillet. Der er plads til 10 deltagere, og det var en stor succes sidste år, så det fortsætter vi selvfølgelig med. I det hele taget vil vi udnytte alle de muligheder vi har, når nu vi har to rigtigt gode baner, så forhåbentligt kommer der også nye til igen i år – og for familier har vi stadig en god rabat på kontingentet, pointerer Michael Hansen.

Kontingentsatserne er 200 kroner for børn, 500 kroner for voksne og 1.000 for en hel familie.

Ansager Tennisklub

Fakta:

Du kan melde dig ind i Ansager Tennisklub lørdag den 9. April, hvor der er arbejdsdag fra klokken 9.00 og tilmelding fra klokken 13.00. Det sker i klubhuset på Kanalvej 1.

vist 491 gange