fredag 18 mar 2016 - Ansager
Sommerens fodboldskole i Ansager
Fodboldskole i Ansager er fra den 27 juni til 1. juli 2016
Fodboldskole i Ansager er fra den 27 juni til 1. juli 2016 Foto: Karsten Madsen
Fede fodboldtricks og seje finter på sommerens fodboldskole

Ansager IF er klar til at byde fodboldglade børn og unge velkommen til en spændende, anderledes og udfordrende uge med DGI’s fodboldskole i sommerferien.

Tilmeldingen er åben

Lær at jonglere med en fodbold og øv dig i freestyle. Der bliver masser af muligheder for at træne tricks og finter, når Ansager IF holder fodboldskole den 27/6-1/7. Tilmeldingen er åben, og det er med at være vaks på tasterne, hvis man vil sikre sine børn en plads.

Temaet for DGI’s fodboldskoler i 2016 er fede fodboldtricks og seje finter, og der bliver masser af aktiviteter på banernes grønne græs.

På fodboldskolerne bliver den almindelige træning nemlig krydret med nye og anderledes øvelser som f.eks. freestyle. Målet er at få et legende element ind i træningen og sikre mange boldberøringer, så deltagerne både har det sjovt og bliver dygtigere til fodbold.

Bliv bedre til fodbold

Traditionen med DGI’s fodboldskoler er over 25 år gammel, og målet med fodboldskolerne er, at fodboldglade drenge og piger får sig en sund og aktiv sommerferieoplevelse. Der er gode muligheder for at få nye venner, og så handler det selvfølgelig om at blive bedre til at spille fodbold.

DGI lægger sammen med klubben vægt på, at fodboldskolerne er lærerige, spændende, udfordrende og også lidt anderledes. Og der er tradition for, at fodboldskolerne også by-der på overraskelser ud over ’bare’ fodbold.

Alle kan være med

Fodboldskolen er organiseret og ledet af kvalificerede trænere og hjælpetrænere fra klubben, og det er deres fornemmeste opgave at sørge for, at alle deltagerne kan være med – både øvede og ikke øvede. DGI’s Fodboldskoler er nemlig åbne for alle i alderen 7-15 år, både rutinerede og nybegyndere indenfor fodboldens verden.

DGI har lavet manualer til klubben og trænerne, og der vil også være videoer på YouTube, hvor de fede fodboldtricks og seje finter kan lures af.

Læs mere her: Fodboldskole i Ansager

vist 685 gange