tirsdag 8 mar 2016 - Ansager
Hjææææælp! Vi mangler også hænder
Vil du være med til at skabe et godt idrætsmiljø i Skovlund-Ansager Håndbold

Skovlund Ansager Håndboldafdeling mangler nye til bestyrelsen.

Vi har den sidste år har været underbemandet i håndboldudvalget, og da der i år er en som desværre har valgt at stoppe for denne gang, har vi hårdt brug for et par nye folk.

Vi er en lille flok af frivillige som brænder rigtig meget for håndboldafdelingen, og for at få det til at køre rigtig godt. Vi er ved at have godt styr på rigtig mange ting og har fået det sat i systemer, så vi ikke skal opfinde den dybe tallerken hvert år. Dog er der stadig nogle faste ting, som skal gøres hvert år. Så kunne du tænke dig at være en del af dette fællesskab og derved være med til at udvikle på en fantastisk god håndboldklub, så henvend dig til Ninna Balsgaard tlf.: 20845749 eller Pus tlf.: 40800395, for mere information.

Man skal ikke være bange for, at der er arbejde svarende til en ½-tids stilling, da vi har et rigtig godt bagland, som altid er klar til at hjælpe med at udføre de praktiske opgaver.

9-10 årlige udvalgsmøder.

Der afholdes årsmøde for Skovlund-Ansager Håndboldafdeling onsdag den 30. marts kl. 18.00 i Skovlund Ansager Hallens mødelokale bag cafeteriet – Lærkevej 16, Ansager.

Skovlund-Ansager Håndboldafdeling

vist 970 gange