mandag 29 feb 2016 - Ansager
AIF: Springnat 2016
Springnat
Springnat Foto: Privat
Fredag den 26. februar kl. 19.00 var alle spring/rytme gymnaster igen på mærkerne på Ansager Skole.

45 gymnaster og 16 frivillige ledere ankom fredag for at være sammen i 14 timer. Alle fandt en soveplads i forsamlingssalen, så der var fuldt hus. Allerede efter 20 minutter var der fælles opvarmning og derefter stod den på springbaner, stafetter, lege og rytmik i de to gymnastiksale.

To af højdepunkterne i løbet af aftenen var det store flødebolleræs og den skrækindjagende mørkebane med forhindringer og uhyggelige lyde i stor stil. En aften med skrig og skrål, sved på panden, råhygge, pigesnak, ”bøvlerier” og meget mere.

Vores madmor, Lone Gjelstrup, stod klar med frugt og grønt, muffins, pølsehorn, saft og selvfølgelig også en lille fredags-snolderpose. Til morgenmad næste morgen var der nybagte boller. Det er jo vigtigt at få sulten stillet, når der bruges en masse energi – så en stor tak for det!

Kl. 01.00 var alle i deres soveposer og kl. 02.00 var alle øjne lukket. Vækkeuret ringede lørdag morgen kl. 07.00 til morgenmad og kl. 08.30 var der morgengymnastik – lige for at få kroppen i gang igen. Nogle af børnene skulle nemlig videre til håndboldkampe om formiddagen.

Dejligt med en masse aktive unger, men så sandelig også dejligt at så mange frivillige ledere gør en indsats, uden jer ingen arrangementer af denne kaliber! Tak for denne gang.

Lene Uldbæk, på ledernes vegne

Faktaboks:

Springnatten er for gymnaster som er aktive på Ansager IF’s to spring/rytme mix-hold – Mix-it 1 (0.-1.klasse) og Mix-it 2 (2.-5.klasse).

Begge hold laver opvisning i Skovlund-Ansager Hallen lørdag den 19. marts kl. 14.00

vist 919 gange