lørdag 6 feb 2016 - Ansager
AIF gymnastikopvisning i hallen
Opvisning af lokal, skole, Junior og REP hold i Skovlund-Ansager hallen

Så er Ansager idrætsforening´s gymnastikhold klar med et forrygende show i Skovlund-Ansager Hallen lørdag den 19. marts kl. 14.00 (dørene åbnes kl. 13.00) og vi ved at gymnasterne glæder sig til at vise, hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen 2015/2016.

Eftermiddagen vil byde på 7 lokale hold lige fra de helt små på Tumletimen og Spillopperne til de ældste på Formiddagsholdet. Damerne og Juniorpiger viser flot rytmisk gymnastik mens Mix It I og II blander spring og rytmisk gymnastik.

Vi har igen i år samarbejdet med Ansager skole. Det betyder at 8. og 9. kl. som en del af deres idrætsundervisning har haft gymnastik på programmet og kommer og giver en opvisning. Vi glæder os rigtigt til at få besøg af ca. 40 elever og deres lærere.

Udover de lokale hold får vi besøg at REP holdet, hvor vi i år har to lokale gymnaster med. Ligeledes har vi flere lokale gymnaster med på Juniortræningsholdet, som slutter eftermiddagen af.

Som noget nyt slutter vi dagen af med GRATIS børnediskotek i multihallen fra. kl. 18-21. Diskoteket er for alle børn. Du behøver ikke være gymnast. Vi håber I vil tage godt imod dette tiltag.

Efter opvisning vil der som sædvanlig være fællesspisning i cafeteriet. Tilmelding skal ske via hallens hjemmeside www.sa-hallen.dk

På gymnastik-gensyn i hallen!, aif´s gymnastikudvalg

Se programmet: Gymnatikopvisning 2016

vist 328 gange