tirsdag 23 feb 2016 - Ansager
Håndboldens venner
Ny forening i Skovlund-Ansager skal støtte håndbolden
Ny forening i Skovlund-Ansager skal støtte håndbolden Foto: Karsten Madsen
Ny forening skal støtte håndbolden i Skovlund-Ansager. Indkaldelse til stiftende general­forsamling den 2. marts.

Vi er en lille flok mennesker, der i et stykke tid har arbejdet med at lave en forening, der skal hedde "Skovlund-Ansager Håndboldvenner". Folkene bag arbejdet med at få en sådan forening stablet på benene er tidligere og nuværende spillere, trænere og foreningsfolk.

Formålet med foreningen er at skabe økonomiske midler til gavn for håndbolden i Skovlund-Ansager området.

Hvem henvender vi os så til?

Alle de mennesker der vil være med til at fremme idrætten i de to områder, herunder håndbold. De midler vi evt. kan fremskaffe vil tilgå håndboldudvalget efter nærmere retningslinjer.

Det bliver således , at jo flere penge vi kan skaffe til håndboldens venner, det flere penge kan der bruges på de andre idrætsgrene i de to foreninger. så vi henvender os til alle: Forældre, nuværende og tidligere spillere, samt alle de mennesker, der kunne ønske at støtte os i de to områder.

En af grundene til at danne foreningen er at hjælpe håndboldudvalget med at skaffe økonomiske midler, så de kan koncentrere sig om foreningsarbejdet.

Hvordan har vi så tænkt os at skaffe økonomiske midler?

Ja, vi er allerede i gang. Vi har skaffet private sponsorer til indkøb af trøjer og træningsdragter, samt sponsorer til indkøb af de nye klappere. Andre planer er på trapperne.

Alt dette kan i få mere at vide om, da vi nu er kommet så langt, at vi kan indbyde til stiftende generalforsamling i Skovlund-Ansager Hallens mødelokale onsdag den 2. marts klokken 19.00.

Med venlig hilsen, Håndboldvennerne

vist 775 gange