søndag 14 feb 2016 - Ansager
De fangede Mariefestivalens natur
Se de fire vinderfotos ved Mariefestivalens fotokonkurrence

Ved Mariefestivalen 2015 udfordrede vi de glade gæster til at tage kameraet frem og fange Mariefestivalens natur i et billede, som så skulle indsendes til os og suppleres med fotografens version af ”Vi… i naturen”.

Vores dommerpanel bestod af Rie Engelbrecht, Niels Winther & Leroy Dienst, og de fik i fællesskab udvalgt de fire bedste billeder. Vi vil gerne takke alle, som har bidraget med stort og småt til konkurrencen og ønske alle en fantastisk Mariefestival 2016.

De små synger også med i naturen

Førsteplads og vinder blev Jens Anton Nordestgaard, som vedlagde denne hilsen:

Hej alle dejlige Ansager folk. 1000 tak for en rigtig god forlænget weekend fra torsdag og til søndag eftermiddag ved kl. 16,30. Jeg sender lige et foto 8081 som jeg kalder: "De små synger også med" herlig unge som sad lige et par rækker foran mig til afslutnings koncerten. Håber det kan bruges et eller andet sted til jeres fordel. Tak for i år og vi ses!

Vi oplever Nr. 17 i naturen

Med billedet af Nr. 17 på Kronhjortens scene med alle trofæerne i baggrunden skød Jette Kampman sig en 2. plads:

Vi bygger bro i naturen

Som bekendt kom der en byge om fredagen, og ved Rottehullet havde man valgt en kreativ og meget fin løsning på problemet med vandmasserne. Erik Neergaard Jessen forevigede den smukke gangbro, så gæsterne kunne komme tørskoet frem til musikken. Mon broen ligefrem vil blive en attraktion ved dette års festival også selvom det bliver solskin?

Ansager Å fra Ebbe til Flod i naturen

Dianna og Hans Erik Nielsen havde fanget Ansager Å i al sin magt og vælde, og dette billede gav fotograferne en fjerdeplads:

vist 889 gange  
Annonce