mandag 1 feb 2016 - Stenderup
Fastelavnsfest i Stenderup-Krogager
Fastelavnsfest i Teglgårdshallen i Stenderup
Fastelavnsfest i Teglgårdshallen i Stenderup Foto: Karsten Madsen
To timer sammen i Teglgårdshallen med gudstjeneste, kaffebord og tøndeslagning søndag den 7. februar kl. 14.30

Hver eneste by og hvert eneste sogn har en drøm om at kunne samle hele byen og hele sognet til et fælles arrangement. Det gælder også Stenderup kirke og Teglgårdshallens Støtteforening. Håbet og drømmen er at kunne samle alle mand af huse til et fælles arrangement på førstkommende søndag den 7. februar, hvor der kl. 14,30 er både gudstjeneste, kaffebord og tøndeslagning for børn og dem, der har lyst, i Teglgårdshallen. En god og hyggelig eftermiddag. Så er du hjemme og bor du i Stenderup sogn, så er der en stol til dig i Teglgårdshallen. Til orientering kan oplyses, at der er rigtig mange stole i Teglgårdshallen, - så kom endelig!

Formålet med fastelavnsarrangementet er flerstemmigt – bl.a. at vi gerne vil gøre noget for byen og sognet og invitere både børn, unge og ældre – alle indfødte og alle nytilflyttere. Og så er det vel sådan, at hallen og kirken er de to steder, hvor alle kommer til forskellige lejligheder. Og hvorfor så ikke slå det sammen og gøre et forsøg på at samle alle, samtidigt og på samme sted.

Med i overvejelserne er også den tanke, at fremtiden i højere grad end tidligere afhænger af sammenhold! På søndag er der mulighed for at vise sammenhold.

I de små 2 timer arrangementer varer bliver der noget til både de mindste og de største, dem vi plejer at se og dem, vi ikke plejer at se. Kort sagt: Der er tale om et arrangement, der vil ud over rampen! Vel mødt.

Karl Lund

vist 542 gange