søndag 31 jan 2016 - Skovlund
Ligger Skovlunds fremtid på en sidevej?
Future next exit
Future next exit
Ja måske – Det vil forhåbentlig mange borgere i Skovlund og opland tage bestik af onsdag aften i Skovlund Kulturhus.

En arbejdsgruppe vil i samarbejde med Varde Kommune bede borgerne om at møde op til en køkkenfri aften med fokus på Skovlunds udvikling frem mod 2025. Aftenen skal ses som en fortsættelse af visionsdagen sidste sommer. Den er blevet mulig, da Varde Kommune i det tidlige efterår tilbød at være fødselshjælpere for en udviklingsplan for Skovlund. Tanker og ideer fra visionsdagen er ikke glemt og kommer også med denne aften.

Aftenen starter med spisning – mad fra Skovlund Kro serveret af Skovlund Friskoles ældste elever – og forsætter som workshop, hvor der skal sættes ord og bogstaver og måske billeder på de ideer og visioner, som skal præge udviklingen i Skovlund frem mod 2025.

  • Hvad vil vi gerne?
  • Hvad ønsker vi?
  • Hvad tør vi?
  • Hvad gør vi?

Især det sidste punkt bliver vigtigt. Planen er, at der i arbejdsgrupper skal arbejdes med de ideer, som ønskes i udviklingsplanen frem til først i marts måned, hvor der bliver en workshop 2 med opsamling på ideer og projekter. Alt dette samles efterfølgende i Skovlund Udviklingsplan.

Varde Kommunes medarbejdere bidrager til processen med planlægning og afvikling af workshops, opsamling og redigering af udbytte fra workshops. Og ikke mindst bearbejdning og professionel opsætning af ideerne til en udviklingsplan, som kan præsenteres i juni måned.

Arbejdsgruppen håber, at rigtig mange vil tage imod invitationen til at deltage i udarbejdelsen af en udviklingsplan for Skovlund.

Kristian Støjberg, arbejdsgruppen

Fakta

Arbejdgruppen består af:

Poul Henrik Hansen, Max Kruse, Meriam Heide, Kr. Støjberg fra Skovlund-Ansagers udviklingsråd samt Charlotte Krongaard og Simon Sommer.

Invitation: Workshop i Skovlund

vist 526 gange