lørdag 23 jan 2016 - Ansager
Musik: Ægte irsk troubadur på Hjørnekroen
Mød Tom Donovan live på Hjørnekroen fredag den 29. januar 2015
Mød Tom Donovan live på Hjørnekroen fredag den 29. januar 2015 Foto: Presse
Oplev Tom Donovan og irsk folkemusik fredag den 29. januar til musikaften på Hjørnekroen

Tom Donovan er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og irske ballader med underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil han hamle op med hvad som helst!

Tom har i de sidste 17 år har boet i Danmark, og i 32 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange,a der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan føler sig hjemme både i store koncerthuse, på festivaller, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.

Toms har udgivet en række CDer. Det nyeste er det meget roste album Skagen Rose, der udkom august 2011. Tom arbejder lige nu på sin kommende CD.

Efter Tom Donovan vil der samme aften være 80er fest med diskotek Delta Two. Disjoken har rigtige cd'er med. Hjørnekroen gir en flaske til den, der har det bedste 80'er look.

Karsten Madsen

Se plakaten: Kæmpe musikaften på Hjørnekroen

vist 601 gange