fredag 15 jan 2016 - Varde
Thaiboksning skal tiltrække nye medlemmer til Varde Bokseklub
Varde Bokseklub prøver med Thaiboksning for at tiltrække nye medlemmer til
Varde Bokseklub prøver med Thaiboksning for at tiltrække nye medlemmer til Foto: Pressefoto
Med hjælp fra Varde Kommunes udviklingspulje, bliver det lettere at prøve kræfter med thaiboksning i Varde Bokseklub.

Opstartshjælp fra England

Thaiboksning er stadig en ret ny disciplin herhjemme. Med hjælp fra træner Martin Grimshaw, der er flyttet hertil fra England, har Varde Bokseklub fået skubbet thaiboksning i gang i klubbens lokaler på Møbelvej i Varde. Klubben bruger i øjeblikket trænerens eget udstyr, men det rækker ikke til at give de udøvende i Varde Bokseklub en ordentlig oplevelse.

Udvikling af nye aktiviteter er vigtigt

For at bevare opbakningen til klubben, er det vigtigt for Varde Bokseklub at udvikle nye tiltag og aktiviteter, både for de eksisterende medlemmer, men også for at tiltrække ny medlemmer til klubben. Et bredt og alsidigt udbud af fritidsaktiviteter er noget man har fokus på i Varde Kommune. ”Det er vigtigt at give nye tiltag et rykstød for at fremme aktivitetsudbuddet i kommunen. Det er Varde Bokseklub et godt eksempel på” udtaler Udvalgsformand for Kultur & Fritid Lisbet Rosendahl.

En unik mulighed

Thaiboksning er en stadig mere populær sportsgren herhjemme, men det er småt med klubber der tilbyder muligheden for at prøve kræfter med den thailandske nationalsport. De nærmeste klubber ligger i Århus og Odense. Med hjælp fra Varde Kommunes udviklingspulje indenfor folkeoplysningsområdet kan Varde Bokseklub nu skabe rammerne om noget ganske unikt for Sydvestjylland.

Karsten Madsen

Faktaboks:

  • Thaiboksning på dansk eller Muaythai på thailandsk er Thailands nationale kampsport, der menes at kunne føres tilbage til det 16. århundrede.
  • Varde Bokseklub tilbyder thaiboksning 3 gange om ugen for voksne og 1 gang om ugen for børn.
  • For info om klubben kan Helle Niss kontaktes på 60248747
vist 304 gange