mandag 11 jan 2016 - Ansager
Blomsterværkstedet i Ansager lukker
Manglende omsætning tvinger Dagli’Brugsen i Ansager til at lukke blomsterværkstedet fra udgangen af februar

Vi ser os desværre nødsaget til at lukke vores blomsterværksted fra den 29. februar 2016. Grunden er, at vi mangler omsætning, og afdelingen derfor genererer et for stort underskud.

Vi startede i november 2014 efter lukningen af blomster butikken på torvet. Vi var sikre på, at modellen med et blomsterværksted i vores butik ville kunne klare det. Vi lavede derfor lynhurtigt en aftale med Louise om at blive ansat ved os. Aftalen var klar, vi skulle bevise, at sådan en afdeling godt kunne klare sig i Ansager og vi vores butik. Vi ville gøre status efter et år. Da vi nåede november 2015, måtte vi erkende at vi manglede omsætning, og det ikke bare var lidt, vi manglede.

Vi gik i tænkeboks, lavede en nødplan og forsøgte at få rettet op på tingede. Vi sende et nødråb ud i Ugeavisen i uge 44, hvor vi fortalte ærligt, at vi manglede omsætning, og hvis der ikke kom mere salg, blev vi desværre nødt til at lukke projektet ned.

November og december viste sig ikke fra deres barmhjertige side, og vi manglede en del omsætning igen i disse måneder.

Butikken har generelt en flot fremgang over hele linjen, og den lokale opbakning er stor, men blomsterfunktionen bliver bare ikke brugt nok.

Louise har sidste dag i butikken den 29. februar og vil indtil da stadig binde buketter og klare alt inden for blomsterfaget. Der arbejdes på en løsning fra den 1. marts, så vi forsat kan tilbyde mest muligt til vores kunder.

Vi er meget kede af at skulle af med Louise og vores blomsterværksted, men økonomien hænger ikke sammen.

Det er en hård start på 2016 at lukke blomsterværkstedet. Vi ser ellers meget positivt på fremtiden. Hvis vi holder tungen lige i munden og får samme opbakning som i 2015, så står vi overfor at få godkendt en stor ombygning af butikken i starten af 2017. Den kommer bl.a. til at indeholde det nye Dagli’Brugsen koncept, helt nyt Co2 køle/fryse anlæg med nye køle/fryse møbler i butikken. Desuden får vi en ny kasse/bager linje og en opdatering af vores lagerfaciliteter.

Vi vil igen i år gøre alt, hvad vi kan, for at tilbyde jer den bedst mulige butik at handle i! Og vi håber og tror på jeres lokale opbakning igen i år.

Ved spørgsmål eller kommentarer er i meget velkommen til at kontakte mig i butikken.

Morten Eriksen, Dagli’Brugsen Ansager

vist 928 gange