søndag 10 jan 2016 - Ansager
Sigurd kom og Snapper var med
Nytårsfest i Skovlund Ansager hallen med gudstjeneste og Sigurd Barret
Nytårsfest i Skovlund Ansager hallen med gudstjeneste og Sigurd Barret Foto: Karsten Madsen
Sidste år forulykkede Sigurd Barret og Snapper på vej til Ansager, men I år nåede Sigurd frem og alt blev godt

Sognepræst Karl Lund havde fulgt vejrmeldingerne op til søndag med en vis bekymring, for sidste år forulykkede Sigurd Barret i glat føre på vej til selv samme arrangement i Skovlund Ansager hallen; nytårsfest med gudstjeneste og Sigurds bibelhistorie.

FDF orkesteret spillede mens hallen blev fyldt af primært børn, forældre og bedsteforældre. Salen summede af forventning og lyden af børnetramp i strømpesokker. Omkring 400 var mødt op i Skovlund Ansager hallen søndag formiddag til en noget anderledes gudstjeneste med Sigurd Barrets musikalske bibelhistorie som afslutning.

Sportshallen satte sit præg på den børnevenlige gudstjeneste, hvor Karl Lund behændigt tog afsæt i håndboldspil. Som afslutning på gudstjenesten kom alle børn døbt i 2011 i Skovlund, Stenderup og Ansager på scenen. 4 års dåbsjubilarerne fik overrakt en flot indpakket dåbsgave. 38 pakker blev overrakt og straks pakket op.

Efter kaffe og kage var det spændende, om Sigurd Barret denne gang var nået frem i god behold. Først børnene og siden alle i salen måtte råbe, alt hvad de kunne efter Sigurd. Så dukkede han endelig op og forløste spændingen.

- Det er længe siden, jeg har været så glad for at være et sted, indledte Sigurd Barret, der tydeligvis var glad for at kunne gøre det godt igen overfor de, der sidste år havde ventet forgæves på ham.

Sigurd og Snapper fangede snart alle i salen med godt humør, sang og fortælling. Efter forestillingen var køen til at få en autograf af Sigurd meget lang.

Karsten Madsen

vist 1014 gange