torsdag 7 jan 2016 - Ansager
Jeg har aldrig glædet mig så meget!
Sigurd Barret kommer til Skovlund Ansager hallen
Sigurd Barret kommer til Skovlund Ansager hallen Foto: Pressefoto
Ordene kommer fra Sigurd Barret, som har fået et særligt forhold til Ansager og arrangementet i hallen på søndag.

Sidste år var han på vej til Skovlund-Ansager Hallen, men forulykkede i det glatte føre. Ulykken forhindrede ham i at mødes med næsten 500 forventningsfulde mennesker, der var kommet op i hallen. Personligt var han meget ked af det, og tilbød straks at komme en anden gang. Vi tog imod tilbuddet og aftalen om medvirken ved Nytårsfesten 2016 i Skovlund-Ansager Hallen kom i stand. I lighed med sidste år bliver det et fællesarrangement med spejderne fra Skovlund og FDF’erne fra Ansager og Stenderup – og menighedsrådene i de 3 sogne.

Spejderne og FDF’erne deltager i stiveste puds sammen med deres respektive faner. FDF-orkestret indleder og spiller på dagen. Alt sammen for at gøre en god og festlig begyndelse på 2016. Og selvfølgelig håber vi, at alle gode folk, som vil deres by og sogn og som tænker på fremtiden, at de vil være med til at give året en god begyndelse her i Ansager, Stenderup og Skovlund.

Samtidig med nytårsfejringen benytter vi lejligheden til at markere 4 års dåbsjubilarerne fra Ansager, Stenderup og Skovlund, og dvs. de børn som blev døbt i de 3 kirker i 2011, og som har fået en særlig indbydelse. De vil få overrakt en særlig dåbsgave.

Gudstjenesten, som indleder festlighederne, begynder kl. 10, og slutter med overrækkelse af gaver til dåbsjubilarerne. I den efterfølgende pause er der mulighed for at købe kop kaffe med tilbehør. Derefter indtager Sigurd og Snapper scenen med sang og bibelhistorie. Arrangementet slutter ved 12-tiden.

Velkommen til alle – og kom i god tid.

På vegne af menighedsrådene i Ansager, Stenderup og Skovlund

Karl Lund

vist 1055 gange