tirsdag 22 dec 2015 - Ansager
Nyt fra Ansager Skole
Skolens personale på kursus i Lego education, så de er fortrolige med det nye "legetøj"
Skolens personale på kursus i Lego education, så de er fortrolige med det nye "legetøj" Foto: Ansager Skole
Læs om skolens nye Legolaboratorie, udvikling af en musikprofil og øget fokus på skolens æstetiske miljø

Der sker meget på skolen og ovenpå en december med masser af aktiviteter har eleverne nu juleferie. Fredag, den 18. december var sidste skoledag inden ferien. Dagen bestod bl.a. af morgensamling, sange, undervisning og julegudstjeneste.

Noget af det vi har gang i ved skolen:

LEGO
Vi har indkøbt "LEGO education" og har netop indviet et Legolaboratorie. Med Legotiltaget kan eleverne arbejde kreativt, løse udfordringer og udvikle sig i størstedelen af skolens fag. Materialet dækker alle skolens klassetrin fra 0.-9.kl.

Hvis du som borger er interesseret i at se lokalet kan du kontakte undertegnede.

Musikprofil
Som flere af jer nok er bekendt med, er der i Varde kommunes budgetforlig 2016 afsat kr. 200.000,- årligt til udvikling af en musikprofil i skole og dagtilbud i Ansager. Vi er stadig i den indledende fase i forhold til hvad der skal ske, men kan oplyse at vi er en del af et superfint samarbejde med "Naturligvis" og Ansager Byudvikling.

En rød tråd
I den nærmeste fremtid vil vi have fokus på skolens æstetiske miljø og arbejde på at skabe en gennemgående sammenhæng så børnene i højere grad oplever en "rød tråd" når de bevæger sig rundt i skolens bygninger.

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi ser frem til samarbejdet i 2016.

Lars Offersen, skoleleder

vist 619 gange