torsdag 10 dec 2015 - Ansager
Syng julen ind i Ansager Kirke
Modelforo
Modelforo Foto: pixabay
Kom nærmere julen med sang, salmer og Luciaoptog torsdag den 17. december

Man kan under tiden høre folk sige: ”Julen kommer alligevel!” Det er ofte meget travle folk, som siger det. De kan ikke nå alt det, de gerne vil, inden det bliver jul, og så trøster de sig med, at det nok bliver jul alligevel.

I en vis forstand er det også sandt. Det skal nok blive både den 24. og 25. december. Men spørgsmålet er alligevel om det bliver jul – sådan rigtig jul.

I Ansager kirke har vi den opfattelse, at julen i høj grad er forbundet med sange og salmer. Derfor arrangerer vi igen i år en ”Syng julen ind” arrangement i kirken. Det sker torsdag den 17. december kl. 19. Ved den lejlighed synger vi af advents- og juletidens salmer. De gode, gamle, uopslidelige og elskede salmer, som på uforklarlig vis gør julen og julens budskab nærværende og levende. Og det bliver ikke mindre af, at kirken er fyldt til sidste plads ved den lejlighed. Det håber vi meget på sker den 17. december. Vi slår dørene op og byder alle – kendte som ukendte – hjertelig velkommen. Julen er for alle. Derfor.

Som et helt særligt indslag forbereder minikonfirmanderne sig på at gå Lucia og selvfølgelig også at synge Luciasangen. Det bliver ikke bedre! Und dig selv den oplevelse!

Med ønsket om en glædelig begyndelse på julen 2015.

Karl Lund, Ansager kirke

vist 430 gange