onsdag 2 dec 2015 - Ansager
Ansager Hotel søger forpagter
Bestyrelsen for Ansager Hotel i arbejdstøjet

Efter meddelelsen om at Charlotte og Jimmy Østergaard ophører, som forpagtere af Ansager Hotel den 31.december, er bestyrelsen påbegyndt arbejdet med at finde en ny forpagter eller et forpagterpar.

Selskaber afholdes stadig

”Selvom vi ikke har en forpagter afholder vi stadig selskaber på Ansager Hotel efter nytår” fortæller Ejvind Knudsen fra Arrangementsudvalget.

”Ønsker I at afholde et selskab, en fødselsdag, konfirmation eller en anden begivenhed på hotellet, så tag telefonen og ring til mig på 2835 7295 eller kontakt et af bestyrelsens øvrige medlemmer. Bent Videreksen, hotellets nuværende kok, har vi lavet aftale med. Bent vil også fremover meget gerne stå til rådighed for kommende arrangementer”.

”Vi vil også forsøge at lave et eller måske to arrangementer i løbet af de første måneder af 2016. Men det vil i høre nærmere om” afslutter Ejvind Knudsen.

Hvad med forpagter?

”Målet er selvfølgelig at få ansat en forpagter eller et forpagterpar igen” fortæller Peter Fog, formand for bestyrelsen.

”Vi er så heldige, at vi allerede har fået henvendelser fra seriøse interesserede. Vi vil i nær fremtid afholde samtaler med ansøgerne og håber selvfølgelig, at samtalerne vil resultere i ansættelse af en forpagter. Men det er ikke for sent endnu, så hvis I er interesseret, er I meget velkommen til rette henvendelse til mig på telefon 2061 8355 eller på peterfog@veti.dk,” afslutter Peter Fog.

vist 932 gange