tirsdag 1 dec 2015 - Ansager
Håndbold: SIF/Ansager vandt i forsvaret
SIF/Ansager 2. div håndbolddamer vandt på hjemmebane 23-18 over Århus
SIF/Ansager 2. div håndbolddamer vandt på hjemmebane 23-18 over Århus Foto: Karsten Madsen
Sejr til SIF/Ansagers 2.div damer i egen hule over ASA Århus med hele 23-18 (9-11)

Godt forsvar må være det bedste ord for en kamp, hvor modstanderen kun scorer 18 mål.

Det første kvarter af kampen, der blev spillet søndag eftermiddag i Skovlund-Ansager hallen, var vi foran med et enkelt mål. Flere brændte chancer betød dog, at modstanderne kom foran, dog aldrig med mere end 3 mål. I de sidste sekunder udnyttede Camilla Holst et straffekast til pause stilling 9-11.

Efter pausen kom pigerne hurtigt fra start, og da gæsterne samtidig ikke fik scoret i 6 min, kunne vi indhente og komme foran. Resten af kampen var tæt, men efter 20 min afgav vi ikke føringen igen, og kunne i de sidste minutter udbygge til hele 5 måls forspring. Gode redninger fra begge målmænd hører med til resultatet. Igen kom hele 8 af pigerne på scoringstavlen, hvilket vidner om et bredt spil, med mange facetter. Camilla holst blev topscorer med 8 mål. 2 gode points over en af de modstandere, som lå lige efter os i tabellen.

Håndboldbrag i hallen den 6. december

Der er nu lagt op til det helt store brag i hallen næste søndag. Her bliver der indløb og musik til alle kampe. Der er cheerleaders til 2. division og serie 1 herrer. Vi sælger igen Medlemsspil, hvor december trækningen er udvidet med mange flotte ekstra-gevinster.

Det hele sluttes af med en fællesspisning for alle. Ikke blot spillere, forældre og tilskuere, men alle interesserede er velkomne. Bent laver maden til kun 75,- pr. kuvert.

Tilmelding senest onsdag den 2. december.

Jytte Mathiesen

Se programmet: Håndboldbrag 6. december 2015

vist 653 gange