onsdag 18 nov 2015 - Ansager
Forpagterpar stopper på Ansager Hotel
Ansager Hotel skal nu på jagt efter en ny forpagter. Charlotte og Jimmy stopper ved årsskiftet
Ansager Hotel skal nu på jagt efter en ny forpagter. Charlotte og Jimmy stopper ved årsskiftet Foto: Karsten Madsen
Charlotte & Jimmy Østergaard stopper som forpagtere af Ansager Hotel ved udgangen af året

Efter at have overtaget forpagtningen af Ansager Hotel den 1. april i år har Charlotte & Jimmy Østergaard besluttet at stoppe som forpagtere af Ansager Hotel ved udgangen af året.

- Det har været vildt spændende at være forpagter af Ansager Hotel. Der har været rigtig mange udfordringer, som vi har lært meget af og som vi kommer til at savne, fortæller Charlotte og Jimmy.

- Runde fødselsdage og andre store familiefester bliver i vore moderne tider ikke fejret med store hotelfester. Ligeledes har vi haft svært ved at få tilstrækkelig med gæster i restauranten. Vi har også erkendt, at det er en stor opgave at være forpagter og medført afsavn. Det har vi valgt at tilgodese, hvorfor vi har valgt at stoppe som forpagter, afslutter Charlotte og Jimmy.

Ansager Hotel fortsætter

- Vi er meget kede af, at Charlotte og Jimmy stopper som forpagter af vores hotel, beklager Peter Fog, formand for Ansager Hotel. - Charlotte og Jimmy har fået nye aktiviteter inden for i vores hotel.

- Vi vil umiddelbart begynde arbejdet med at finde en ny forpagter til byens hotel. Allerede reserverede arrangementer i 2016 vil selvfølgelig blive gennemført, som ønsket. Og vi tager også i mod nye arrangementer. Er det et arrangement inden nytår skal henvendelse ske til Charlotte og Jimmy. Er det et arrangement efter nytår kan henvendelse ske til bestyrelsen eller Ejvind Knudsen, afslutter Peter Fog.

Ja - hotellet fortsætter!

Pressemeddelelse, Ansager Hotel ApS

vist 1859 gange