lørdag 7 nov 2015 - Ansager
Velux Fonden støtter "Idræt om dagen"
Udvalget for ”Idræt om dagen” i Skovlund Ansager Hallen, har fået et gevaldigt skulderklap i form af økonomisk støtte fra Velux Fonden

Fondens støtte går primært til de ”ældre” (udvalget) mennesker, der giver en ulønnet arbejdsindsats for at aktivere og glæde andre ligesindede ældre medmennesker.

Udvalget har fået 20.000 kr i støtte til indkøb af forskellige aktivitetsspil, der kan bruges hver torsdag i hallen.

Udvalget er virkelig glade for den positive tilkendegivelse fonden har udvist arbejdsgruppen. Det gør det væsentlig nemmere at indkøbe de helt rigtige spil og arbejdsredskaber af høj kvalitet.

Udvalget har desuden fået kr. 6.000 i støtte af DGI Sydvest for opstart af ny aktivitet, der har den lidt ældre generation som målgruppe. De fleste, som har været med til "Idræt om dagen", har stiftet bekendtskab med DGI´s konsulent Hans Verner Frandsen. Han har været ovenud tilfreds med opstarten af den nye aktivitet i Skovlund Ansager Hallen.

Udvalget vil gerne takke alle, der kommer i hallen hver torsdag formiddag. Det er jo deres fortjeneste, og næste torsdag vil udvalget være vært for ”En lille enkelt” lykønskningsskål til formiddagskaffen til alle deltagere.

De gladeste hilsner fra udvalget ”Idræt om dagen”

vist 601 gange