søndag 25 okt 2015 - Ølgod
Syngepiger i bryghuset
Ansager Syngepiger: Stine Hansen, Gitte Degn Hansen, Trine Nyborg Mikkelsen, Stine Klingsten og Tenna Lyng Madsen. Pianist Sara Egebjerg Jensen.
Ansager Syngepiger: Stine Hansen, Gitte Degn Hansen, Trine Nyborg Mikkelsen, Stine Klingsten og Tenna Lyng Madsen. Pianist Sara Egebjerg Jensen. Foto: Niels Winther
Iført flotte kostumer indtog Ansager Syngepiger fredag aften Ølgod Bryghus

Alle de kendte og elskede sange var på syngepigernes repertoire, og publikum lå ikke på den lade side med både klapsalver og medsang på de velkendte omkvæd.

- Det var en fin aften i Ølgod Bryghus, der var fyldt til sidste plads, fortæller Hans Frederiksen, som sidder i bryghusets bestyrelse, og fortsætter:

- Der er musik i bryghuset en fredag i hver måned. Det er fortrinsvis mindre grupper og bands der underholder og musikken har som regel rod i irsk og skotsk folkemusik og iblandet populærmusik.

- Vi var så i år nogle stykker, der deltog i Mariefestival i Ansager for et stykke tid siden. Her oplevede vi Ansager Syngepiger og syntes de var rigtig gode. Det er ikke normalt, at vi har så store grupper til at underholde på Ølgod Bryghus, da det lokalemæssigt er på grænsen til, hvad der kan lade sig gøre; men vi syntes de var så gode, at det var værd at prøve. Vi kontaktede gruppen og fik en aftale i stand.

Se video fra fredag aften på byghuset: Ansager Syngepiger

Karsten Madsen

Fakta om Ølgod Bryghus

Ølgod Bryghus, der har 10 års jubilæum til næste år, blev stiftet af en gruppe borgere i Ølgod ud fra et ønske om at kunne bidrage til at gøre byen til et attraktivt sted at være. At byens gamle elektricitetsværks bygninger fra 1908 var til salg, samt at byen hed Ølgod gjorde taken om et bryghus indlysende.

Ølgod Bryghus er et aktieselskab med ca. 700 aktionærer. Bryghuset drives på frivillige, der uden vederlag sørger for at det hele fungere.

Ølgod Bryghus har åbent for publikum fredag fra 16 til 23 og lørdag fra 10 til 23.

Ind imellem afholdes receptioner, fødselsdage og fester af enhver slags på bestilling, ligesom der arrangeres rundvisning i bryghuset med smagsprøver af øl og andet godt for grupper af forskellig størrelse.

Bryghuset besøges af et voksent publikum fra Ølgod og omegn, men også folk fra fjernere egne finder vej til bryghuset.

vist 1408 gange