fredag 9 okt 2015 - Ansager
”Idræt om dagen” er kommet for at blive
Der er mange forskellige aktiviteter at vælge imellem til ”Idræt om dagen”
Der er mange forskellige aktiviteter at vælge imellem til ”Idræt om dagen” Foto: Bent Haahr
Efter 5 dage med ”Idræt om dagen” er der taget så godt imod konceptet, at det vil fortsætte i Skovlund Ansager Hallen

Idrætsforeningerne i Skovlund og Ansager, der står bag det nye tiltag, er tilfredse med fremmødet til de allerede afholdte torsdags­arrangementer. Vi har sat overlæggeren lavt for at finde ud af, om der var et behov i området, oplyser udvalget som består af: Kirsten Vedstesen, Dyveke Enghave, Irene Hinsch og Marianne Jessen samt Chenette og Bent fra hallen.

Skovlund Ansager Hallen & DGI har været behjælpeligt med udstyr og de 2 første gange var uden beregning, for at få fodfæste. Det syntes vi, at vi har fået, idet der har været et fremmøde på imellem 35 og 45 forskellige personer pr gang i de 5 gange, der allerede er afviklet. Det er vi super glade for, og vi tror, at stadig flere vil dukke op.

Der er ingen aldersbegrænsning. Det er for alle, som har lyst til at være med til at have det sjovt og lave forskellige aktiviteter som bl.a.:

Fælles opvarmning i form af gymnastik/folkedans i de første 45 min, hvorefter der er formiddagskaffe og fællessang, inden man igen bliver aktiv med bobspil, dartspil, skumtennis, curling, bowls, ringo, badminton, motionscenter, bowling på wii osv.

Vi har fastsat deltagerprisen til kr. 25 pr. gang eller en ½ sæson, der består af 15 torsdage, til kr. 300

På gensyn fra udvalget ”Idræt om dagen i sa-hallen”

Video: Idræt om dagen i Skovlund Ansager Hallen

vist 1174 gange